Spa weekend Stockholm

Vill ni njuta av en välgörande spaweekend med Stockholm som utgångspunkt kan vi här presentera tre anläggningar som erbjuder detta.

Färdas ni två timmar når ni Hotell Havsbaden i Grisslehamn med ett exklusivt spa med utsikt över Ålands hav, på uteterrassen vilar ni i däckstol vaggad till ro av havets och vindarnas sång. Lika långt är det till Söderköpings Brunn invid Göta Kanal där man slappnar av på spa och under sommaren även kan ta ett dopp i tempererad utomhuspool. I Bergslagen, på samma avstånd från huvudstaden, finner ni Färna Herrgård & Spa med ett spa som rymmer allt. För extra lyx kan ni boka in spasviten med bubbelpool, ångbastu, upplevelsedusch och relaxdel, lägg till detta en helkroppsscrub på den varma stenhällen och njutningen blir total.


Utvalda Weekendpaket

 

Spapaket på Trosa Stadshotell & Spa

Spapaket på Trosa Stadshotell & Spa

När man bokar ett spapaket på Trosa Stadshotell & Spa väntar inte bara välgörande spabesök det ingår även en 50 minuters valfri spabehandling, vällagade menyer och stunder att upptäcka den mysiga lilla skärgårdsstaden Trosa.

vårt mest exklusiva paket
Spalyx

När man känner att man är värd något alldeles extra är det Spalyx-paketet som gäller.

Att bli ompysslad i en charmig och lite lyxig miljö med god mat och dryck samt härliga spabehandlingar är vi väl alla värda ibland. Minisvit är ett större dubbelrum med en sittgrupp, minibar och smart-TV.

I Spalyx-paketet ingår två nätter med frukost på rummet. Champagne och tryfflar på rummet vid ankomst. Ankomstdagen serveras afternoon tea framför brasan och nästa dag en lunch.
 

Båda kvällarna serveras fyrarättersmiddag i matsalen med utvalda viner.

Två valfria 50 minuters spabehandlingar ingår och bokas i förväg.

SpaLyx går tyvärr inte att boka under sommaren eller i december samt jul- och nyårsperioden.
Tillägg för etagesviten 495:-/person och natt

Pris 5725 kr/person

Läs mer och boka här.

Hälsosam på Färna Herrgård

I Bergslagens trolska skogar ligger Färna Herrgård & Spa. En plats där man lätt skapar en vistelse som blir till en välgörande kombination av sunda aktiviteter och njutning, den perfekta platsen för rekreation i goda vänners lag

Omgivningarna runt Färna lockar till uppfriskande promenader och löprundor. Runt herrgården breder de välskötta trädgårdarna ut sig, därifrån kan man fortsätta ner mot sjön och vidare längs stigar som leder genom skogarna och Färna Ekopark som angränsar till ägorna. Här väntar fantastiska slingor av varierande längd på att bli utforskade. Föredrar man att stanna kvar på anläggningen erbjuds det dagligen ett brett utbud av träningspass såsom vattengympa, spayoga, cirkelträning i vattnet, Tai chi och Qigong. För att höja pulsen ytterligare kan man istället gå en trappa ner till det välutrustade gymmet som inryms i det som en gång var smedja.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Slott

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram