Spa weekend Hälsingland

En fantastisk plats för en välgörande spaweekend i Hälsingland är Orbaden Spa & Resort. Anläggningen ligger mellan Järvsö och Bollnäs placerat vid Ljusnans dalgång. Hit tar ni er smidigt med tåg eller buss, tåget stannar i Vallsta, där blir ni hämtade med anläggningens minibuss, väljer ni att ta bussen tar den er hela vägen till Orbaden. Efter en bilresa på 3,5 timmar från huvudstaden befinner ni er omgivna av djupa skogar och blånande vatten.

På spa väntar den 35-gradiga mineralsaltpoolen som kurerar på in- och utsida, där finns även ytterligare en pool inomhus, olika bastur, behandlingar samt en jacuzzi placerad på utsidan med den magnifika utsikten som höjer upplevelsen ytterligare.


Utvalda Weekendpaket

 

Golfpaket på Hotell Järvsöbaden

Golfpaket på Hotell Järvsöbaden

1 400 kr/person

Bo på anrika Järvsöbaden - spela på den egna golfbanan  i naturskön miljö med   50 m till första tee.

Rofyllt på Orbaden

När man sjunker ner i mineralsaltpoolen får man en inte bara en njutbar stund i 35-gradigt vatten man fyller också på förrådet av viktiga och välgörande mineraler.

I det sköna Hälsingland ligger Orbaden Spa & Resort. Hit tar man sig smidigt med tåget som stannar på Vallsta Station där Orbadens minibuss möter upp och tar gästerna den korta turen till anläggningen. Kör man bil och har Stockholm som utgångspunkt är körtiden cirka tre timmar. Man befinner sig nu i den lilla byn Orbaden vid Ljusnans dalgång med de djupa skogarna i bakgrunden och den breda älven som sakta rinner fram nedanför. Den mäktiga naturen är ständigt närvarande men området är också rikt på kultur såsom Hälsingegårdar och traditionen av linberedning som lever vidare i hemslöjdsaffärer och på Växbo Lin som ligger i närheten.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Slott

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram