Spa, spaweekend & spahotell

Allt fler har insett värdet av att bryta vardagens mönster, boka in en spaweekend och ta ett kliv in i en värld där det är tillåtet att bara vara i nuet, låta lugnet råda och ge kroppen en chans att med öppna sinnen ta emot alla de välgörande behandlingar som erbjuds. Att detta är ett populärt inslag i weekenden avspeglar sig i våra smultronställens stämningsfullt inredda spaoaser där gästerna kan njuta av porlande vatten, varma bad, massage och skönhetsbehandlingar. Välj mellan anrika kurorter eller moderna spaanläggningar alla med sina unika placering i magnifika omgivningar runt om i Sverige som ytterligare förhöjer njutningsgraden.


Utvalda Weekendpaket

 

Spaweekend på Söderköpings Brunn

Spaweekend på Söderköpings Brunn

2 000 kr/person

Välkommen till relaxavdelning som erbjuder dig och ditt sällskap två varma bubbelbad och en kallvattentunna och en helg som erbjuder avkoppling för både kropp och själv.

Rofyllt på Orbaden

När man sjunker ner i mineralsaltpoolen får man en inte bara en njutbar stund i 35-gradigt vatten man fyller också på förrådet av viktiga och välgörande mineraler.

I det sköna Hälsingland ligger Orbaden Spa & Resort. Hit tar man sig smidigt med tåget som stannar på Vallsta Station där Orbadens minibuss möter upp och tar gästerna den korta turen till anläggningen. Kör man bil och har Stockholm som utgångspunkt är körtiden cirka tre timmar. Man befinner sig nu i den lilla byn Orbaden vid Ljusnans dalgång med de djupa skogarna i bakgrunden och den breda älven som sakta rinner fram nedanför. Den mäktiga naturen är ständigt närvarande men området är också rikt på kultur såsom Hälsingegårdar och traditionen av linberedning som lever vidare i hemslöjdsaffärer och på Växbo Lin som ligger i närheten.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Slott

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram