Romantisk weekend Västsverige

Söker ni en plats för en romantisk weekend i Västsverige kan vi erbjuda ett flertal unika anläggningar. På Tjörns västsida ligger Björholmen Marina Sealodge där Stigfjordarkipelagen utgör kuliss innan det öppna havet tar över. På Tjörn hittar vi även Hotell Kungshamn i Kungsamn med utsikt över havet och båtarna samt Bergabo Hotell & Konferens i Rönnäng som är Tjörns största hotell, passa på att njuta i deras relaxavdelning efter en god middag. Ett riktigt sagoslott, Thorskogs Slott, finner ni fem mil norr om Göteborg, omgivet av en engelsk park vars rika växtlighet speglar sig i dammarna.

Färdas ni med bil i 1,5 timma anländer ni till Björkhaga Hotell & Konferens i Mullsjö omgivet av skogar och sjöar, här avrundar man gärna dagen i anläggningens relax.


Utvalda Weekendpaket

 

Långweekend på Thorskogs Slott

Långweekend på Thorskogs Slott

Skäm bort Er ordentligt under helgen genom att varva ner fredag till söndag i härlig historisk slottsmiljö med vandringsleder i trolsk urskog. Slottet är omgivet av den unika Engelska parken. Här erbjuds avkoppling för både kropp, själ, gom och öga.

Inklusive:

Fredag
- Kaffe och kaka står framdukat i Slottets salonger
- Välkomstdrink
- Trerätters Slottssupé
- Kaffe i salongerna

Lördag
- Slottsfrukostbuffé
- Afternoon Tea*
- Fyrarätters Slottsmiddag
- Kaffe i salongerna

Pris per person:
Dubbelrum Smedjan/Segelmakeriet eller enkelrum 3 995 kr

Tillägg per person:
Slottsrum 300 kr
Svit 400kr


Långweekend kan bokas utvalda helger under året. En mer utförlig
beskrivning av Långweekend finner ni här.

Boka här.

Jordnära på Ästad Vingård

Ästad Vingård på den halländska landsbygden var från början ett traditionellt lantbruk

men då Rolf Carlsson tog över gården år 1985 började förvandlingen till den kompletta anläggning man möter idag. Det är nu den tredje generationen som driver och äger gården. Man är mån om att bevara sin jordnära anknytning i allt från restaurangens råvaror till Sinnenas Spa – ett spa i samverkan med naturen och den senaste satsningen - en vinodling i den halländska myllan. För fyra år sedan planterades 15 000 vinstockar av sorten Solaris, vi har pratat med Veronica Nennestam på Ästad Vingård för att få veta mer om satsningen.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram