Boka din weekend här:

Romantisk weekend Västsverige

Söker ni en plats för en romantisk weekend i Västsverige kan vi erbjuda ett flertal unika anläggningar. På Tjörns västsida ligger Björholmen Marina Sealodge där Stigfjordarkipelagen utgör kuliss innan det öppna havet tar över. På Tjörn hittar vi även Hotell Kungshamn i Kungsamn med utsikt över havet och båtarna samt Bergabo Hotell & Konferens i Rönnäng som är Tjörns största hotell, passa på att njuta i deras relaxavdelning efter en god middag. Ett riktigt sagoslott, Thorskogs Slott, finner ni fem mil norr om Göteborg, omgivet av en engelsk park vars rika växtlighet speglar sig i dammarna.

Färdas ni med bil i 1,5 timma anländer ni till Björkhaga Hotell & Konferens i Mullsjö omgivet av skogar och sjöar, här avrundar man gärna dagen i anläggningens relax.


Utvalda Weekendpaket

 

Himmel & Hav på Björholmen Marina Sealodge

Himmel & Hav på Björholmen Marina Sealodge

Njut av en härlig och avslappnande helg på Björholmen Marina Sealodge med mat och boende i en underbar havsmiljö. Anläggningen ligger på bryggan sedan tar arkipelagen och det öppna västerhavet över. Upptäck öns många pärlor eller stanna kvar och bara insup atmosfären, ta promenader längs klipporna, ät gott i restaurang Ultra Marin och sjunk sedan ner i badtunnan eller kliv in i bastun längst ut på bryggan.

Incheckning från kl. 15.00

Inklusive:
- Bad i havsbastu eller vedeldad badtunna
- Badrock finns att tillgå på rummet
- Trerätters middag
- Övernattning i dubbelrum

Pris per person:
Dubbelrum 1 545 kr

Boka nu

Jordnära på Ästad Vingård

Ästad Vingård på den halländska landsbygden var från början ett traditionellt lantbruk

men då Rolf Carlsson tog över gården år 1985 började förvandlingen till den kompletta anläggning man möter idag. Det är nu den tredje generationen som driver och äger gården. Man är mån om att bevara sin jordnära anknytning i allt från restaurangens råvaror till Sinnenas Spa – ett spa i samverkan med naturen och den senaste satsningen - en vinodling i den halländska myllan. För fyra år sedan planterades 15 000 vinstockar av sorten Solaris, vi har pratat med Veronica Nennestam på Ästad Vingård för att få veta mer om satsningen.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram