Boka din weekend här:

Romantisk weekend Stockholm

Boka in en romantisk weekend på något av våra smultronställen runt Stockholm där livet snabbt får en lite ljuvare ton. Med en kort resväg på ca 30 minuter når ni fantastiska c/o Häringe Slott i Västerhaninge, och med en resväg på runt 40 minuter har ni anlänt till Noors Slott i Knivsta eller Trosa Stadshotell & Spa i Trosa.

Åker du 1 timme och 30 minuter från Stockholm når du  Hotell Havsbaden i Grisslehamn med utsikt över Ålands Hav.

Färna Herrgård & Spa i Bergsslagen, charmiga Wreta Gestgifveri i Ålberga och den anrika kurorten Söderköpings Brunn ligger alla 2 timmar bort.


Utvalda Weekendpaket

 

Spaweekend på Söderköpings Brunn

Spaweekend på Söderköpings Brunn

2 000 kr/person

En avkopplande helg där även kroppen får det lilla extra. Boka nu

Nyponros på Hotell Havsbaden

Nyponros på Hotell Havsbaden

1 635 kr/person

Söker du en rofylld paus från vardagen? Hotell Havsbaden är ett spahotell som kan erbjuda dig en spaweekend vilken utlovar vila och rekreation.

Boka nu

Bubblande weekend på Söderköping

Söderköpings Brunn ligger invid Göta Kanal i den lilla medeltida staden Söderköping som lockar besökare året runt. Starkt bidragande till detta är Söderköpings Brunn som erbjöd välgörande, dock inte särskilt njutbara, behandlingar redan i början av 1800-talet.

Idag är den långa spamenyn endast fylld av njutning, det enda som kan påminna om forna dagar är kallvattentunnan som erbjuder svalka efter bastun. Besöker man Brunnen, som den anrika anläggningen även kallas, under sommarmånaderna kan man även få ett dopp i den tempererade utomhuspoolen omgiven av inbjudande soldäck. Ett sätt att hinna njuta länge av Brunnen och Söderköping är att boka in en Bubbelweekend. Man välkomnas då av frukt, choklad och mousserande på rummet, sedan följer en helg fylld av välsmakande menyer, bubbel, behandlingar och Brunnens generösa Eftermiddagskaffe med hembakat. Vi kontaktade Stina Croné som är spaansvarig på Brunnen för att få lite tips om hur hon tycker att man bäst lägger upp sin helg.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram