Boka din weekend här:

Romantisk weekend Stockholm

Boka in en romantisk weekend på något av våra smultronställen runt Stockholm där livet snabbt får en lite ljuvare ton. Med en kort resväg på ca 30 minuter når ni fantastiska c/o Häringe Slott i Västerhaninge, och med en resväg på runt 40 minuter har ni anlänt till Noors Slott i Knivsta eller Trosa Stadshotell & Spa i Trosa.

Åker du 1 timme och 30 minuter från Stockholm når du Schenströmska Herrgården och  Hotell Havsbaden i Grisslehamn med utsikt över Ålands Hav,

Färna Herrgård & Spa i Bergsslagen, charmiga Wreta Gestgifveri i Ålberga och den anrika kurorten Söderköpings Brunn ligger alla 2 timmar bort.


Utvalda Weekendpaket

 

Bubbelweekend på Söderköpings Brunn

Bubbelweekend på Söderköpings Brunn

Speciellt för er som besöker Söderköpings Brunn två och två har man tagit fram ett sprillans boendepaket för er som vill ha en innehållsrik och bubblande helg. Låt oss presentera: BUBBELWEEKEND PÅ BRUNNEN!

* Eftermiddagskaffe med hembakat båda dagarna
* Ett glas mousserande vin serveras som välkomstdrink före middagen båda dagarna
* Två välkomponerade fyrarätters supéer
* Duobad nr 24 för två personer.
* En valfri 25-minuters spabehandling* per person ingår.
* Vid ankomst på rummet välkomnas du av fruktfat med choklad samt en 1/2 flaska mousserande vin.
* Lån av kimono och tofflor
* Två övernattningar med frukostbuffé båda dagarna.

Pris per person i dubbelrum:
3 550 kr

Ej bokningsbart måndag till torsdag under perioden 27 juni – 14 augusti 2016

*OBS! Behandling måste bokas via telefon 0121 - 109 00 eller mail info@sbrunn.se, innan definitiv bokning av paketet genomförs för att säkerställa tid för spabehandling.


Spa Massage Nacke och Rygg 25 min, Avslappningsmassage Helkropp 50 min och Spa massage á la Brunnen inkl kurbad 50 min är ej valbara i detta paket.

 

För information gällande spabehandlingar se Söderköpings behandlingsmeny.

Boka nu

Bubblande weekend på Söderköping

Söderköpings Brunn ligger invid Göta Kanal i den lilla medeltida staden Söderköping som lockar besökare året runt. Starkt bidragande till detta är Söderköpings Brunn som erbjöd välgörande, dock inte särskilt njutbara, behandlingar redan i början av 1800-talet.

Idag är den långa spamenyn endast fylld av njutning, det enda som kan påminna om forna dagar är kallvattentunnan som erbjuder svalka efter bastun. Besöker man Brunnen, som den anrika anläggningen även kallas, under sommarmånaderna kan man även få ett dopp i den tempererade utomhuspoolen omgiven av inbjudande soldäck. Ett sätt att hinna njuta länge av Brunnen och Söderköping är att boka in en Bubbelweekend. Man välkomnas då av frukt, choklad och mousserande på rummet, sedan följer en helg fylld av välsmakande menyer, bubbel, behandlingar och Brunnens generösa Eftermiddagskaffe med hembakat. Vi kontaktade Stina Croné som är spaansvarig på Brunnen för att få lite tips om hur hon tycker att man bäst lägger upp sin helg.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Återkoppla med oss

I dag lanserar vi vår nys fräscha hemsida! Kika in för inspiration och julklappstips. #smultronstallen #smultronställen #smultronstallense #julklappstips #åretsjulklapp2015 I dag är vår fotograf Anna på Korstäppans Herrgård i Leksand och jobbar med ett matreportage som kommer ut i Lifestyle Home & Country och Lifestyle Wedding i sommar! #smultronstallen #matreportage #bröllopsmat #bröllopherrgård #korstäppansherrgård #matinspiration #recept #herrgård
Följ #smultronstallense på Instagram