Boka din weekend här:

Romantisk weekend Småland

Smålands vackra natur utgör en perfekt inramning till varje romantisk weekend med tusentals sjöar, bullerbyar, djupa skogar och fält inramade av långa gärdsgårdar, detta är Astrid Lindgren och John Bauers landskap.

Bara 25 minuter från Jönköping hittar ni unika Hotel Amalias Hus. Här kan ni uppleva den spännande berättelsen om änkan Amalia Eriksson och husen som blivit Hotel Amalias Hus. Det är berättelsen om polkagrisgumman som 1859 bakade världens första polkagris i huset som idag är Hotel Amalias Hus!

I Växjö kan ni boka in er på det ståtliga stenslottet, Teleborgs Slott, utsett till ett av länets underverk, slottet ligger endast två minuter från centralstationen invid sjön Trummen. Vid landskapets nordostliga gräns finner ni Björkhaga Hotell & Konferens där man gärna kombinerar vistelen med sköna naturupplevelser innan man slappnar av i relaxen.


Utvalda Weekendpaket

 

Lilla Slottspaketet på Teleborgs Slott

Lilla Slottspaketet på Teleborgs Slott

Ta en tur till Växjö och upplev vad staden har att erbjuda. Museum, prisade restauranger, närheten till Glasriket eller varför inte bara njuta av en promenad i slottsparken.

Inklusive:
- Eftermiddagsfika
- Välkomstdrink
- 3-rätters förkomponerad middag
- Logi*
- Frukostbuffé

Pris per rum:
Dubbelrum: 2 796 kr

* På slottet bor man i rymliga rum med en unik slottskänsla. För att inte förstöra dessa miljöer finner man på slottet toalett och dusch på andra sidan korridoren.Väljer man boende i någon av byggnaderna i parken finner man istället dusch/badkar och WC på rummet. Frukosten serveras på slottet.

Under juni, juli och augusti samt från 18 november erbjuder Teleborgs Slott endast övernattning och frukost. Middag bokas då separat. Se paket "En natt på Teleborgs Slott".

Boka nu

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram