Boka din weekend här:

Egentid för två - romantisk weekend

Unna dig själv och någon du har kär att vara så där riktigt härligt onyttiga! Boka in en romantisk weekend på något av våra unika Smultronställen, omsorgsfullt utvalda för sina speciella kvalitéer. Dessa sagoslott, romantiska herrgårdar och genuina gästgiverier finner ni från Skåne i söder till Hälsingland i norr, i trolska skogar, invid glittrande sjöar eller med det öppna havet som horisont. Skäm bort er i dessa rofyllda miljöer och fyll tillvaron med kärleksfullt tillagade menyer, utsökta viner, spabehandlingar och framförallt tid att bara njuta av varandra!


Utvalda Weekendpaket

 

Fredagsmys på Wreta Gestgifveri

Fredagsmys på Wreta Gestgifveri

1400 kr

Få en härlig avslutning på veckan på mysiga Wreta Gestgifveri i Ålberga, endast 30 minuter från Norrköping och ytterligare en timma från huvudstaden.

Boka nu

Weekendpaket på Elisefarm

Weekendpaket på Elisefarm

1 295 kr/person

Nu erbjuder vi ett weekendpaket för dig som vill komma bort och koppla av en helg.

Inklusive:
- fri tillgång till till bastu, inomhusjacuzzi och relax

Boka nu

Bubblande weekend på Söderköping

Söderköpings Brunn ligger invid Göta Kanal i den lilla medeltida staden Söderköping som lockar besökare året runt. Starkt bidragande till detta är Söderköpings Brunn som erbjöd välgörande, dock inte särskilt njutbara, behandlingar redan i början av 1800-talet.

Idag är den långa spamenyn endast fylld av njutning, det enda som kan påminna om forna dagar är kallvattentunnan som erbjuder svalka efter bastun. Besöker man Brunnen, som den anrika anläggningen även kallas, under sommarmånaderna kan man även få ett dopp i den tempererade utomhuspoolen omgiven av inbjudande soldäck. Ett sätt att hinna njuta länge av Brunnen och Söderköping är att boka in en Bubbelweekend. Man välkomnas då av frukt, choklad och mousserande på rummet, sedan följer en helg fylld av välsmakande menyer, bubbel, behandlingar och Brunnens generösa Eftermiddagskaffe med hembakat. Vi kontaktade Stina Croné som är spaansvarig på Brunnen för att få lite tips om hur hon tycker att man bäst lägger upp sin helg.

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram