Boka din weekend här:

Egentid för två - romantisk weekend

Unna dig själv och någon du har kär att vara så där riktigt härligt onyttiga! Boka in en romantisk weekend på något av våra unika Smultronställen, omsorgsfullt utvalda för sina speciella kvalitéer. Dessa sagoslott, romantiska herrgårdar och genuina gästgiverier finner ni från Skåne i söder till Hälsingland i norr, i trolska skogar, invid glittrande sjöar eller med det öppna havet som horisont. Skäm bort er i dessa rofyllda miljöer och fyll tillvaron med kärleksfullt tillagade menyer, utsökta viner, spabehandlingar och framförallt tid att bara njuta av varandra!


Utvalda Weekendpaket

 

Lilla Slottspaketet på Teleborgs Slott

Lilla Slottspaketet på Teleborgs Slott

Ta en tur till Växjö och upplev vad staden har att erbjuda. Museum, prisade restauranger, närheten till Glasriket eller varför inte bara njuta av en promenad i slottsparken.

Inklusive:
- Eftermiddagsfika
- Välkomstdrink
- 3-rätters förkomponerad middag
- Logi*
- Frukostbuffé

Pris per rum:
Dubbelrum: 2 796 kr

* På slottet bor man i rymliga rum med en unik slottskänsla. För att inte förstöra dessa miljöer finner man på slottet toalett och dusch på andra sidan korridoren.Väljer man boende i någon av byggnaderna i parken finner man istället dusch/badkar och WC på rummet. Frukosten serveras på slottet.

Under juni, juli och augusti samt från 18 november erbjuder Teleborgs Slott endast övernattning och frukost. Middag bokas då separat. Se paket "En natt på Teleborgs Slott".

Boka nu

Lyxpaket på Dömle Herrgård

Lyxpaket på Dömle Herrgård

Ta med din käraste på en lyxig weekend i idyllisk herrgårdsmiljö. På Dömle får du en exklusiv upplevelse med god mat och dryck, unikt boende, utomhus spa och vacker miljö. Den vackra och rogivande atmosfären erbjuder många nöjen för både kropp och själ som får dig att längta tillbaka.

 

Boka nu

Bubblande weekend på Söderköping

Söderköpings Brunn ligger invid Göta Kanal i den lilla medeltida staden Söderköping som lockar besökare året runt. Starkt bidragande till detta är Söderköpings Brunn som erbjöd välgörande, dock inte särskilt njutbara, behandlingar redan i början av 1800-talet.

Idag är den långa spamenyn endast fylld av njutning, det enda som kan påminna om forna dagar är kallvattentunnan som erbjuder svalka efter bastun. Besöker man Brunnen, som den anrika anläggningen även kallas, under sommarmånaderna kan man även få ett dopp i den tempererade utomhuspoolen omgiven av inbjudande soldäck. Ett sätt att hinna njuta länge av Brunnen och Söderköping är att boka in en Bubbelweekend. Man välkomnas då av frukt, choklad och mousserande på rummet, sedan följer en helg fylld av välsmakande menyer, bubbel, behandlingar och Brunnens generösa Eftermiddagskaffe med hembakat. Vi kontaktade Stina Croné som är spaansvarig på Brunnen för att få lite tips om hur hon tycker att man bäst lägger upp sin helg.

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram