Boka din weekend här:

Egentid för två - romantisk weekend

Unna dig själv och någon du har kär att vara så där riktigt härligt onyttiga! Boka in en romantisk weekend på något av våra unika Smultronställen, omsorgsfullt utvalda för sina speciella kvalitéer. Dessa sagoslott, romantiska herrgårdar och genuina gästgiverier finner ni från Skåne i söder till Hälsingland i norr, i trolska skogar, invid glittrande sjöar eller med det öppna havet som horisont. Skäm bort er i dessa rofyllda miljöer och fyll tillvaron med kärleksfullt tillagade menyer, utsökta viner, spabehandlingar och framförallt tid att bara njuta av varandra!


Utvalda Weekendpaket

 

Söndagsmys på Korstäppans Herrgård

Söndagsmys på Korstäppans Herrgård

875 kr/person

Njut av en natt på Korstäppans Herrgård. Ni anländer på söndag och möts av gammeldags charm, tidstypiskt möblemang och den ljusa matsalen. Läs en god bok i en mysig vinkel eller ett lugnt hörn. Promenera på tu man hand i den ljuva dalanaturen eller ta med en picknickkorg för en lunch i det fria.

Boka nu

Stora romantikpaketet på Vadstena Klosterhotel

Stora romantikpaketet på Vadstena Klosterhotel

2 720 kr/person

Ta med din vän på en Romantisk vistelse i en medeltida klostermiljö och låt romantiken spira. På Vadstena Klosterhotel får ni tid för varandra och möjlighet att koppla av. Njut av en härlig atmosfär med historik och mystik samt en god middag i de levande ljusens sken.

Boka nu

Bubblande weekend på Söderköping

Söderköpings Brunn ligger invid Göta Kanal i den lilla medeltida staden Söderköping som lockar besökare året runt. Starkt bidragande till detta är Söderköpings Brunn som erbjöd välgörande, dock inte särskilt njutbara, behandlingar redan i början av 1800-talet.

Idag är den långa spamenyn endast fylld av njutning, det enda som kan påminna om forna dagar är kallvattentunnan som erbjuder svalka efter bastun. Besöker man Brunnen, som den anrika anläggningen även kallas, under sommarmånaderna kan man även få ett dopp i den tempererade utomhuspoolen omgiven av inbjudande soldäck. Ett sätt att hinna njuta länge av Brunnen och Söderköping är att boka in en Bubbelweekend. Man välkomnas då av frukt, choklad och mousserande på rummet, sedan följer en helg fylld av välsmakande menyer, bubbel, behandlingar och Brunnens generösa Eftermiddagskaffe med hembakat. Vi kontaktade Stina Croné som är spaansvarig på Brunnen för att få lite tips om hur hon tycker att man bäst lägger upp sin helg.

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram