Boka din konferens här:

Hej,
Vad kul att just du vill ha en offert från oss. Fyll i ytterligare lite information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Konferens Stockholm

På bara 30 minuter från huvudstaden anländer ni till fantastiska c/o Häringe Slott, ett lifestylehotell i Västerhaninge.

Ytterligare cirka en halvtimma bort ligger Färna Herrgård & Spa, Hotell Havsbaden i Grisslehamn, Wreta Gestgifveri i Ålberga, Husby Säteri och Söderköpings Brunn i Söderköping. Färna erbjuder ett stort antal högklassiga möteslokaler och ett spa som inbjuder till sköna stunder, för en egen stund kan ni boka den lyxiga spasviten, en oas för avslappning. Väljer ni Havsbaden njuter ni av utsikt över Ålands Hav från både möteslokaler och spaavdelning. Spa finns det även på Söderköpings Brunn, kanske kombinerar ni här mötet med en tur på Göta Kanal med anläggningens eget kryssningsfartyg.


Utvalda Konferenspaket

Konferensens ABC

Det är mycket att tänka på när man ska iväg på konferens.

Vilken anläggning ska man välja? Stor eller liten lokal? Gruppövningar eller aktiviteter? En konferens ska vara både inspirerande och minnesvärd. Få ut det bästa av ert möte med vår konferens ABC med saker att tänka på före, under och efter er konferens.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram