Boka din konferens här:

Hej,
Vad kul att just du vill ha en offert från oss. Fyll i ytterligare lite information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Konferens Västsverige

Planerar ni att konferera i Västsverige kan ni här välja bland sju anläggningar

Väljer ni Thorskogs Slott, fem mil norr om Göteborg befinner ni er istället omgivna av en grönskande slottspark, djupa skogar och sjöar. Möteslokalerna ligger inrymda i byggnader som kantar parken och på slottet med salar för det mindre mötet med genuin slottskänsla.

Två timmar norr om Göteborg hittar ni Björholmen Marina Sealodge på Tjörn, en anläggning placerad på bryggan. Här finner ni toppmoderna möteslokaler, från det lilla VIP-rummet till den största lokalen, den gamla båthallen som idag även utgör ett galleri. Vid dagens slut väntar avslappning i badtunnorna på stranden bastun längst ut på bryggan där stora glasväggar ger en vy över hav och klippor.

Här ligger även Bergabo Hotell & Konferens, Tjörns största hotell med en fantastisk utsikt över Rönnäng och havet. Här finns plats för både stora samt de små sällskapet med en gemytlig pensionatanda som går genom hela huset. Avsluta gärna dagen i det högt belägna bergabadet med bastu och bad, såklart med Bergabos fantastiska havsutsikt.
Välkommen till Kungshamn och Hotell Kungshamn med 22 lägenhetssviter, alla lika toppmoderna. Varför inte testa kräft och hummerfiske, en härlig båttur ut på det öppna havet eller bara strosa runt i vackra Kungshamn.
 

Vill ni byta ut havet mot skog och sjö finner ni detta på Björkhaga Hotell & Konferens i Mullsjö, en bilresa på cirka 1,5 timme från Göteborg. Den omgivande naturen utgör en källa till aktiviteter som sätter en särskild prägel på mötesdagen.
 


Utvalda Konferenspaket

 

Kreativa möten på Knistad Herrgård

Dan Persson, VD på Knistad Herrgård, delger oss hur man på Knistad satsar på att konceptualisera konferensen

Varför valde ni att göra denna satsning inom konferens?

– För mig som ny i branschen, jag tog över Knistad i början av 2014, har det varit ett år av tankar. Hur säljer och genomför man en perfekt konferens? Vem är köparen och vad är köparens behov? Jag kommer från friskvårdsbranschen, det som har gjort den så framgångsrik de senaste 10 åren är att man koncentrerat sig på att sälja det kunden vill ha. Innan sålde man en spinningcykel nu säljer man en stark och effektiv kropp. Vi har sålt lokaler och stolar. Från och med nu säljer vi ett lyckat möte.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram