Boka din konferens här:

Hej,
Vad kul att just du vill ha en offert från oss. Fyll i ytterligare lite information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Konferens Värmland

För en konferens i Värmland presenterar vi här två anläggningar, Hennickehammars Herrgård sex mil nordost om Karlsstad, Dömle Herrgård som ligger tre mil norr om samma stad.

Hennickehammars Herrgård ligger vid sjön Hemtjärn. I parken ligger tre separata byggnader som tillsammans med huvudbyggnaden inrymmer konferenslokaler och grupprum. I Sjögården kan man både konferera, bo och umgås precis vid strandkanten. Den största lokalen är Sörgården med stor delbar konferenssal, grupprum och i undervåningen relax med jacuzzi, bastuavdelning, solarium och gym. Många väljer att avrunda dagen i vedeldad tunna och bastu som ligger på en udde nere vid sjön.

På Dömle Herrgård har ni alla möjligheter att smidigt kombinera mötet med en runda på golfbanan som ligger i direkt anslutning. Urvalet av konferenslokaler är stort, den stora gruppen kan mötas i en unik lokal, Kyrkan, som rymmer upp till 150 personer. Kanske väljer ni att gå ner i Carl-Elis vinkällare före maten där herrgårdens kunniga sommelier delar med sig av sina kunskaper.


Utvalda Konferenspaket

 

Tips från ett mötesproffs

Helene Åkerström Hartman, VD på Orbaden Spa & Resort, ger sina bästa tips för en väl genomförd konferens.

- Tänk igenom vilket som är konferensens främsta syfte. Är det en ny arbetsgrupp som ska lära känna varandra kan det vara bättre att lämna mer tid för gemensamma aktiviteter.

- Lämna lite ”luft” i schemat. Gör en dagordning där du börjar med det absolut viktigaste, och ha några fler punkter i reserv om tid finns. Tänk på att lämna några minuter för incheckning, ett telefonsamtal, toabesök och dylikt – och att en större grupp tar längre tid att samla ihop.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Hotell

Slott

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram