Boka din konferens här:

Hej,
Vad kul att just du vill ha en offert från oss. Fyll i ytterligare lite information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Konferens Småland

Söker ni en plats för konferens i Småland har vi tre anläggningar att erbjuda

Bara 25 minuter från Jönköping hittar ni unika Hotel Amalias Hus. Här kan ni uppleva den spännande berättelsen om änkan Amalia Eriksson och husen som blivit Hotel Amalias Hus. Det är berättelsen om polkagrisgumman som 1859 bakade världens första polkagris i huset som idag är Hotel Amalias Hus!

I Växjö ligger Teleborgs Slott, ett pampigt stenslott vid sjön Trummen. Mötesrummen är inrymda i slottet, här möter den moderna tekniken slottets historia där varje rum har en egen berättelse. Ett härligt avbrott i mötesdagen får ni om ni tar slottsbron över sjön Trummen och följer Växjöåttan, ett gång- och cykelstråk som tar er runt Trummen eller Växjösjön.

Inte långt från Jönköping ligger Björkhaga Hotell & Konferens där den omgivande naturen utgör en källa till aktiviteter såsom promenader, fiske, ridning, paddling och det är inte långt till högt rankade Sand Golf Club. Björkhaga erbjuder konferenslokaler med senaste tekniken, den största tar upp till 100 personer. 


Utvalda Konferenspaket

 

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram