Boka din konferens här:

Hej,
Vad kul att just du vill ha en offert från oss. Fyll i ytterligare lite information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Konferens Skåne

För en konferens i Skåne kan vi erbjuda fyra anläggningar;
Margretetorps Gästgifveri, Brösarps Gästgifveri & Spa och Elisefarm.

Brösarps Gästgifveri & Spa placerat vid Österlens nordöstra kant välkomnar er till miljöer inredda med skånska allmogemöbler och väggar prydda med konst av Österlenkonstnärer. Efter avslutat möte kan ni njuta i anläggningens spa innan ni slår er ner i matsalen och avnjuter menyer dominerade av skånska specialiteter med råvaror hämtade från närområdet.

Ca 25 minuter från Helsingborg och ca 1 timme från Malmlö hittar ni Margretetorps Gästgifvaregård. På Margretetorp har möten varit en självklarhet i flera hundra år. Både som samlingslokal för slättens bönder och för kända författare som Fredrik Böök, Erik Lindorm och Albert Engström.

Elisefarm som ni hittar ca 25 minuter från Lund är ett Herrgårdshotell med egen golfbana och en liten Spa-anläggning mitt i Skåne. Här finns utrymmen för såväl små som stora sällskap. För ledningsgruppen eller sällskap på upp till 14 personer så passar Herrgården perfekt.
I klubbhuset från 1700-talet erbjuds ljusa och luftiga konferenslokaler med utsikt över putting-greenen och dammen.


Utvalda Konferenspaket

Sabrering som aktivitet

Visst ser det läckert ut när en sommelier med en enkel handrörelse – och med endast en sabel till hjälp – skär av halsen på en flaska fin champagne med ett litet ”poff”.

Många har nog drömt om att kunna briljera med en sådan extraordinär flasköppning, kanske på en nyårsfest. På Kronovalls Vinslott får man chansen att förkovra sig i champagnens historia, prova ett flertal olika sorter mousserande drycker och lära sig den ädla konsten att sabrera.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Slott

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram