Boka din konferens här:

Hej,
Vad kul att just du vill ha en offert från oss. Fyll i ytterligare lite information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Konferens Östergötland

I Östergötland kan vi presentera fem anläggningar.

På Söderköpings Brunn invid Göta Kanal finner ni ett stort antal konferenslokaler och grupprum. Den största lokalen är Brunnssalongen, en K-märkt byggnad där den moderna tekniken möter vacker arkitektur. Ett uppskatta komplement till konferensen är att ta en tur på Göta Kanal med anläggningens eget kryssningsfartyg. Annars väntar fina promenader längs kanalen, upp till Ramunderbergets utkiksplats och genom pittoreska Söderköpings ringlande gator.

Att konferera på Vadstena Klosterhotel blir per automatik även en resa i tiden då flera av de byggnader ni befinner er i är landets äldsta icke kyrkliga byggnader daterade till 1200- och 1300-talet. Här kan ni mötas i salar i Munkklostret såsom Kapitelsalen och de som är uppkallade efter forna tiders munkar men det finns också lokaler i andra byggnader placerade inom gångavstånd i det medeltida Vadstena.

Husby Säteri med sitt vackra läge ca 1 mil utanför Söderköping, med en slående natur och vacker byggnad. Den omtycka konferenslokalen Bilioteket ger en en härlig utsikt över Husbyviken. På slottet finns en jaktnutik samt ett mysigt sommarcafé där ni kan slappna av och njuta av de små goda bakverken.

I Småland, på gränsen till Östergötland finner ni Amalias Hus, Gränna. Här konfererar ni i en charmig mötesmiljö. Här erbjuds exklusiv sekelskiftesmiljö perfekt för ledningsgrupper som letar efter en unik och privat mötesplats.

Wreta Gestgifveri, i Ålberga, mellan Norrköping och Nyköping erbjuder konferenser långt från stadens brus. Här får ni tid och lugn att vara kreativa tillsammans i en fantastisk miljö.


Utvalda Konferenspaket

 

5 tips för bättre energi på konferesen!

Så håller du blodsockret i schack under hela dagen.

Att orka en hel dag fylld med föreläsningar, grupparbeten och diskussionsforum kan vara en utmaning. Maten har en stor del i ditt energiflöde genom dagen och äter du rätt och väljer smart så kan du behålla fokus genom hela dagen och bli konferensens lysande stjärna!

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Slott

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram