Boka din konferens här:

Hej,
Vad kul att just du vill ha en offert från oss. Fyll i ytterligare lite information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Konferens Hälsingland

Söker ni en plats för konferens i Hälsingland kan vi erbjuda en unik plats på Orbaden Spa & Resort som ligger mellan Järvsö och Bollnäs.

Anläggningen ligger på höjden ovanför den Hälsingska rivieran med en utsikt över älven och bergen som ger energi åt varje mötesdeltagare. Ta trapporna ner till stranden och promenera längs vattnet eller ta någon av stigarna som slingrar sig i skogarna. Kanske vill ni avrunda mötesdagen i spaavdelningen eller med en vikingarodd som avslutas med middag i vikingahuset Orhall. Aktivitetslistan kan göras lång, annars rekommenderar man varmt att bara slå sig ner och som man säger i dessa trakter bara tomglo en stund och låta dagens diskussioner sjunka in.


Utvalda Konferenspaket

 

Ingen lågsäsong på Orbaden

Orbaden Spa & Resort ligger i den del av Hälsingland som många anser vara vackrast och mest mångsidig, trakten kring Järvsö. Utöver Hälsinglands hänförande natur med älvar och berg finns här kultur i form av Hälsingegårdar och ett rikt aktivitetsutbud.

Det är enkelt och smidigt att ta sig till Orbaden. Konferensgrupper behöver inte ens chartra en buss, det går lika bra att ta tåget från Stockholm eller Gävle.  Väl framme i Vallsta ingår kostnadsfri upphämtning och en fem minuters transfer från tågstationen till Orbaden. Karaktären på såväl naturen som konferensaktiviteterna präglas verkligen av årstidernas skiftningar på Orbaden, här finns inga lågsäsonger, bara säsonger med olika inriktning och profil. Vintertid väntar skid- och skridskoåkning, som med fördel kombineras med vinterbad för den våghalsige. Under barmarkssäsongen finns det gott om vandringsleder att välja mellan. Spa, rovdjurssafari och besök på Hälsingegårdar hör också till höjdpunkterna i aktivitetsfloran.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Slott

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram