Boka din konferens här:

Hej,
Vad kul att just du vill ha en offert från oss. Fyll i ytterligare lite information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Konferens Dalarna

För en konferens i Dalarna vill vi välkomna er till Leksand och Korstäppans Herrgård vid Siljan. Att förlägga konferensen till Korstäppan innebär också att ni är mitt i Siljansområdet som oavsett årstid erbjuder oändliga uppslag till olika aktiviteter i den härliga naturen, bland områdets många kulturskatter eller kanske en hockeymatch på Leksands hemmaarena, Tegera, som ligger inom gångavstånd.

På Korstäppan väljer ni mellan möteslokaler i huvudbyggnaden samt i den norra flygelbyggnaden. En härlig bensträckare får ni när ni följer de fina promenadstigar som följer Siljans kant.

Bara 15min från Leksand hittar ni Tällbegsgårdens Hotell som är både rogivande och inspirerande. Åker ni 1 timme och 35 miuter från Leksand eller 30 minuter från Avesta hittar ni vackra Garpenbergs Slott.


Utvalda Konferenspaket

 

5 tips för bättre energi på konferesen!

Så håller du blodsockret i schack under hela dagen.

Att orka en hel dag fylld med föreläsningar, grupparbeten och diskussionsforum kan vara en utmaning. Maten har en stor del i ditt energiflöde genom dagen och äter du rätt och väljer smart så kan du behålla fokus genom hela dagen och bli konferensens lysande stjärna!

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram