Boka din konferens här:

Hej,
Vad kul att just du vill ha en offert från oss. Fyll i ytterligare lite information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Konferens Göteborg

För en konferens i närheten av Göteborg kan vi erbjuda fyra anläggningar; Thorskogs Slott i Västerlanda cirka 40 minuter norr om Göteborg och Björholmen Marina Sealodge, Bergabo Hotell & Konferens och Hotell Kungshamn som ligger på Tjörn

En helt unik miljö möter ni på Thorskogs Slott omgivet av en prunkande slottspark som övergår i djupa skogar och sjöar som lockar till sköna bensträckare. Här finner ni möteslokaler i fristående byggnader placerade runt parken såsom Segelmakeriet där man har egen relaxavdelning med sköna fåtöljer och ett kök passande för matlagningsaktiviteter. På slottet finns två salar för det mindre mötet med genuin slottskänsla.

Väljer ni att förlägga er konferens på Björholmen möter ni en anläggning placerad på bryggan. Här finner ni möteslokaler som bjuder på en vidsträckt utsikt, mindre VIP-rum och den stora konferensen kan förläggas i den gamla båthallen med plats för drygt 100 personer som idag även utgör ett galleri. Vid dagens slut finner ni avslappning i badtunnorna på stranden eller bastun längst ut på bryggan där stora glasväggar ger en härlig vy över hav och klippor.

Här ligger även Bergabo Hotell & Konferens, Tjörns största hotell med en fantastisk utsikt över Rönnäng och havet. Här finns plats för både stora samt de små sällskapet med en gemytlig pensionatanda som går genom hela huset. Avsluta gärna dagen i det högt belägna bergabadet med bastu och bad, såklart med Bergabos fantastiska havsutsikt.
Välkommen till Kungshamn och Hotell Kungshamn med 22 lägenhetssviter, alla lika toppmoderna. Varför inte testa kräft och hummerfiske, en härlig båttur ut på det öppna havet eller bara strosa runt i vackra Kungshamn.


Utvalda Konferenspaket

 

Konferensens ABC

Det är mycket att tänka på när man ska iväg på konferens.

Vilken anläggning ska man välja? Stor eller liten lokal? Gruppövningar eller aktiviteter? En konferens ska vara både inspirerande och minnesvärd. Få ut det bästa av ert möte med vår konferens ABC med saker att tänka på före, under och efter er konferens.

Hitta din övernattning bland våra smultronställen!

Från Järvsö i norr till Tomelilla i söder. Våra slott, herrgårdar, gästgiverier och hotell är utspridda runt om i landet för att passa dina behov.

Herrgård

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram