Boka din konferens här:

Hej,
Vad kul att just du vill ha en offert från oss. Fyll i ytterligare lite information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Unika konferenser bland Smultronställens konferensanläggningar!  

Att förlägga konferensen till något av våra smultronställen innebär en gemensam nämnare; välutrustade lokaler med allt som krävs för ett välfungerande möte, högklassigt kök, komfortabelt boende och vackra omgivningar. 

Där slutar också det gemensamma, ni väljer bland anrika salonger med gnistrande kristallkronor, moderna konferensanläggningar eller timrade stugor där ni rår er själva.

Lägg till detta ett brett utbud av aktiviteter såsom golf, vinprovning, teambuilding och härliga spaupplevelser och er konferens kommer tillföra gruppen ny energi som ger effekt långt efter ni lämnat dessa unika miljöer.

Ingen lågsäsong på Orbaden

Orbaden Spa & Resort ligger i den del av Hälsingland som många anser vara vackrast och mest mångsidig, trakten kring Järvsö. Utöver Hälsinglands hänförande natur med älvar och berg finns här kultur i form av Hälsingegårdar och ett rikt aktivitetsutbud.

Det är enkelt och smidigt att ta sig till Orbaden. Konferensgrupper behöver inte ens chartra en buss, det går lika bra att ta tåget från Stockholm eller Gävle.  Väl framme i Vallsta ingår kostnadsfri upphämtning och en fem minuters transfer från tågstationen till Orbaden. Karaktären på såväl naturen som konferensaktiviteterna präglas verkligen av årstidernas skiftningar på Orbaden, här finns inga lågsäsonger, bara säsonger med olika inriktning och profil.

Läs mer


Utvalda konferenspaket

Konferens på Elisefarm

Bo och konferera i herrgårdsmiljö mitt i Skåne! Elisefarm är en anläggning som ligger i Hörby endast 30 minuter från Malmö.

Konferens på Wreta Gestgifveri

Välkommen till en atmosfär som får borta att kännas som hemma. På Wreta Gestgifveri i Ålberga finns en värme och omsorg som är unik.


Mors dag - fira mamma ordentligt

Den 28 maj är dagen då vi ska fira våra mammor lite extra och visa vad dom betyder för oss.

Och varför ska vi nöja oss med att fira henne med en tårta när vi kan bjuda med henne på en mysig dag på ett Smultronställe, kanske till och med bjuda med henne på en härlig spabehandling?

Vi på Smultronställen har massor av mysiga och vackra anläggningar som alla erbjuder olika miljöer och upplevelser. Här kan ni hitta allt vi har att erbjuda.


Läs mer ...

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram