Unika konferenser bland Smultronställens konferensanläggningar!  

Att förlägga konferensen till något av våra smultronställen innebär en gemensam nämnare; välutrustade lokaler med allt som krävs för ett välfungerande möte, högklassigt kök, komfortabelt boende och vackra omgivningar. 

Där slutar också det gemensamma, ni väljer bland anrika salonger med gnistrande kristallkronor, moderna konferensanläggningar eller timrade stugor där ni rår er själva.

Lägg till detta ett brett utbud av aktiviteter såsom golf, vinprovning, teambuilding och härliga spaupplevelser och er konferens kommer tillföra gruppen ny energi som ger effekt långt efter ni lämnat dessa unika miljöer.

Ingen lågsäsong på Orbaden

Orbaden Spa & Resort ligger i den del av Hälsingland som många anser vara vackrast och mest mångsidig, trakten kring Järvsö. Utöver Hälsinglands hänförande natur med älvar och berg finns här kultur i form av Hälsingegårdar och ett rikt aktivitetsutbud.

Det är enkelt och smidigt att ta sig till Orbaden. Konferensgrupper behöver inte ens chartra en buss, det går lika bra att ta tåget från Stockholm eller Gävle.  Väl framme i Vallsta ingår kostnadsfri upphämtning och en fem minuters transfer från tågstationen till Orbaden. Karaktären på såväl naturen som konferensaktiviteterna präglas verkligen av årstidernas skiftningar på Orbaden, här finns inga lågsäsonger, bara säsonger med olika inriktning och profil.

Läs mer


Utvalda konferenspaket

Konferens på Elisefarm

Bo och konferera i herrgårdsmiljö mitt i Skåne! Elisefarm är en anläggning som ligger i Hörby endast 30 minuter från Malmö.


Nyrenoverade rum med mycket kärlek på Vadstena Klosterhotel

När Vadstena renoverade klostergården ville de skapa en unik känsla som bottnade i svensk tradition och gott konsthantverk. 

- Mot bakgrund av husets ringa ålder ville vi skapa interiörer ur en svensk modern konsthantverkstradition. Det blev en mix av femtio- och sextiotal blandat med nutida klassiker. Systrarna Jobs från Leksand, nydanade redan på 40-talet inredningstextilen med sina blommönster. Hos oss föll valet på Goken Jobs mönster Rabarber som återfinns både i textiler och tapeter. Ett härligt lekfullt prunkande mönster fyllt av vår inhemsk flora, djärvt färgsatt. Du hittar information om de flesta detaljer på varje rum.


Läs mer ...

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram