Boka din konferens här:

Hej,
Vad kul att just du vill ha en offert från oss. Fyll i ytterligare lite information så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Unika konferenser bland Smultronställens konferensanläggningar!  

Att förlägga konferensen till något av våra smultronställen innebär en gemensam nämnare; välutrustade lokaler med allt som krävs för ett välfungerande möte, högklassigt kök, komfortabelt boende och vackra omgivningar. 

Där slutar också det gemensamma, ni väljer bland anrika salonger med gnistrande kristallkronor, moderna konferensanläggningar eller timrade stugor där ni rår er själva.

Lägg till detta ett brett utbud av aktiviteter såsom golf, vinprovning, teambuilding och härliga spaupplevelser och er konferens kommer tillföra gruppen ny energi som ger effekt långt efter ni lämnat dessa unika miljöer.

Ingen lågsäsong på Orbaden

Orbaden Spa & Resort ligger i den del av Hälsingland som många anser vara vackrast och mest mångsidig, trakten kring Järvsö. Utöver Hälsinglands hänförande natur med älvar och berg finns här kultur i form av Hälsingegårdar och ett rikt aktivitetsutbud.

Det är enkelt och smidigt att ta sig till Orbaden. Konferensgrupper behöver inte ens chartra en buss, det går lika bra att ta tåget från Stockholm eller Gävle.  Väl framme i Vallsta ingår kostnadsfri upphämtning och en fem minuters transfer från tågstationen till Orbaden. Karaktären på såväl naturen som konferensaktiviteterna präglas verkligen av årstidernas skiftningar på Orbaden, här finns inga lågsäsonger, bara säsonger med olika inriktning och profil.

Läs mer


Utvalda konferenspaket

Konferens på Elisefarm

Bo och konferera i herrgårdsmiljö mitt i Skåne! Elisefarm är en anläggning som ligger i Hörby endast 30 minuter från Malmö.

Konferens på Wreta Gestgifveri

Välkommen till en atmosfär som får borta att kännas som hemma. På Wreta Gestgifveri i Ålberga finns en värme och omsorg som är unik.


Sommarfest på Björkhaga Hotell!

Nu är den snart äntligen här, årets roligaste party: Björkhagas Sommarfest 2017

Fredagen den 30 juni öppnar vi portarna kl 17.00.

Kockar kommer att grilla i trädgården och ni blir serverar en sommrig BBQ-buffé. Partybandet Hawaii Toy Boys från Göteborg spelar och uppträder under kvällen.

Missa inte detta! 


Läs mer ...

Återkoppla med oss

Följ #smultronstallense på Instagram