Wreta Gestgifveri

- inte som andra ställen

 

Här finner du en plats att bara vara och njuta. Vare sig du kommer hit för en avkopplande weekend, konferens, bröllop eller har något annat speciellt att fira. Ju mer sofistikerat vårt samhälle blir desto viktigare är det att finna en balans mellan arbete och fritid, staden och naturen. På Wreta Gestgifveri ges plats för lusten, tanken och vilan. Utrymme för nyfikenhetens uppvaknande.

Boka nu

Romantisk weekend långt från vardagens stress. Som balsam för själen. Wreta Gestgifveri är en skön avsides oas för lugn, eftertanke och god mat. Alla rum går i gustaviansk stil, i kakelugnen sprakar en brasa och på tomten finns en vedeldad badtunna. I omgivningen finns bara skog och åkrar vilket ger en skön känsla av tillflykt. Maten är god och vällagad och servicen familjär och vänlig. Så ta ledigt från vardagen under en helg. Ägna den åt dig själv, med en god vän eller din älskade. Och du behöver inte följa konventionerna och göra det till en helgföreteelse. Ta helg mitt i veckan. Luta dig tillbaka, ät en välkomponerad middag och umgås, långt borta från vardagens oro och stress. Här hittar du den perfekta kulissen för en romantisk weekend med din älskade!

Konferens med omsorg. Välkommen till en atmosfär som får borta att kännas som hemma. På Wreta Gestgifveri finns en värme och omsorg som är unik. Här ges näring till den som är på flykt undan vardag och tristess och till företaget som förstår att andrum och tystnad ibland krävs för att väcka klarsynta tankar till liv. Wretas unika lokaler inspirerar till oanade samspel mellan kreativitet, inspiration och kunskap. Ett faktum värt att ägna en stunds övervägande. Salonger och gästrum välkomnar dig med en naturlig finess i varje detalj.

När du för första gången står utanför Wreta, anar du bara så smått vad som väntar dig. Här inne finns en värme och omsorg vars existens du nästan glömt. Salonger, matsalar och sällskapsrum välkomnar dig med en naturlig finess i varje detalj. Så väl utfört att du bara tar det för givet. Wretas lokaler lämpar sig bra till att arrangera bröllopsfester i. Här har man genom åren mött många nöjda och lyckliga par och vet därför att bröllopsdagen kräver mycket planering och noga förberedelser. Det är många detaljer som ska stämma, allt ifrån bordsplacering och dukning, drycker och menyval till musik och underhållning, fotografering mm. Allt detta kan man på Wreta så du kan i lugn och ro glädjas åt den stora dagen och låta Wreta sköta allt praktiskt.

Långhelg på Wreta Gestgifveri
Njut av en långhelg på mysiga Wreta Gestgifveri vid Ålberga endast 30 minuter från Stockholm... Läs mer Romantisk Weekend
Lördagslyx på Wreta Gestgifveri
Unna er en vistelse på Wreta Gestgifveri vid Ålberga endast 30 minuter från Stockholm och ytterligare en... Läs mer Herrgårdsweekend
Fredagsmys på Wreta Gestgifveri
Få en härlig avslutning på veckan på mysiga Wreta Gestgifveri i Ålberga, endast 30 minuter... Läs mer Herrgårdsweekend
Wreta Gestgifveri framsida sommar
  • Wreta Gestgifveri matsal 1
  • Wreta Gestgifveri allrum
  • Wreta Gestgifveri rum 1
  • Wreta Gestgifveri soffa
  • Wreta Gestgifveri rum 5

Wreta Gestgifveri

611 90 Ålberga

Tel: 0155-650198

Epost: info@wreta.nu

www.wreta.nu

Hitta hit