Vadstena Klosterhotel

Historisk weekend på ett klassiskt hotell
 

Många weekend- och konferensanläggningar gillar att lyfta fram kopplingen till det förflutna. Vi vågar lova att det finns få hotell i detta avlånga land där det förflutna är lika närvarande - och samtidigt så intressant och betydelsefullt.
På Vadstena Klosterhotel omges gästerna utav en av Sveriges mest anrika, historiska miljöer. Det var här som Heliga Birgitta och kung Magnus Eriksson, på 1300-talet, lade grunden till vad som skulle vara Sveriges andliga centrum under århundraden.
Vadstena Klosterhotel erbjuder generösa paketlösningar för er som söker en romantisk weekend eller golfweekend. Och för konferens här finns en oslagbar kombination av miljö, bekvämlighet och service.

Boka nu

Vadstena Klosterhotel - weekend med många möjligheter.
Det är en svindlande tanke; att föreställa sig hur generationer av nunnor och munkar vandrat genom korridorerna och klosterträdgårdarna.
Och visst blir man ödmjuk när man inser att såväl stengolvet som takvalven och väggmålningarna är varsamt bevarade, i detta, ett av Sveriges viktigaste kulturarv från medeltiden.
På Vadstena Klosterhotel sover ni i samma rum och upplever salarna som användes av de fromma, för över 700 år sedan.

Perfekt kombination av utmanande och meningsfull golf, och högklassiskt boende.
På Vadstena Klosterhotel bor du i en historisk miljö - och spelar golf på Vadstena GK:s häftiga par 72:a. Banan är en blandning av park- och skogsbana, där utsikten över Tåkern, Omberg och Vadstenaslätten är något alldeles extra.

En golfweekend på Vadstena Klosterhotel är en garanterad succé!

Värme och ro på Vadstena KlosterSPA. Det händer något när du kliver in på Vadstenas nya spa. Här omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus samtidigt som själen har en chans till återhämtning. Ta ett dopp i saltvattenpoolen där du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta källor som finns både utomhus och inomhus. Här finns också ångbastu samt härliga, stilla ytor i jordnära färger där du kan avnjuta svalkande juicer och färsk frukt. Upplev skönhet inifrån och ut under en av många välgörande behandlingar. Varmt välkommen till himmelriket på jorden!

 

 Vadstena Klosterhotel erbjuder bröllops-, jubileums- och festarrangemang i en unik medeltida miljö för små och stora sällskap. Vadstena Klosterhotel hjälper Er med allt från planering till genomförande och har stor erfarenhet av både stora och små tillställningar. De har olika storlek på festlokaler beroende på antalet gäster samt en festvåning med bar. Du kan i lugn och ro glädjas åt den stora dagen och låta Vadstena Klostehotel sköta allt praktiskt. Här vet man att det är många detaljer som ska stämma, allt ifrån bordsplacering och dukning, drycker och menyval till musik och underhållning, fotografering, boende för Er och Era gäster.
Kontakta gärna Vadstenas bröllopskoordinator för en rundvandring och diskutera möjligheter.

Lilla gourmetpaketet på Vadstena Klosterhotel
En sinnlig vistelse fylld av dofter och smaker. Ni njuter bl a av en inspirerande 5-rätters middag och... Läs mer Mat och Dryck
Spapaket på Vadstena Klosterhotel
En bit av himmelriket på jorden Det händer något när du kliver in... Läs mer Spapaket
Stora klosterpaketet på Vadstena
Bo himmelskt och ät dig salig i en medeltida klostermiljö. Unna er en skön Klostervistelse i... Läs mer Mat och Dryck
Stora gourmetpaketet på Vadstena Klosterhotel
En sinnlig vistelse fylld av dofter och smaker. Ni njuter bl a av en inspirerande 5-rätters middag och... Läs mer Mat och Dryck
Stora romantikpaketet på Vadstena Klosterhotel
Ta med din vän på en Romantisk vistelse i en medeltida klostermiljö och låt... Läs mer Romantisk Weekend
Lilla romantikpaketet på Vadstena Klosterhotel
Ta med din vän på en Romantisk vistelse i en medelltida klostermiljö och låt... Läs mer Romantisk Weekend
Lilla klosterpaketet på Vadstena
Bo himmelskt och ät dig salig i en medeltida klostermiljö. Unna er en skön Klostervistelse i... Läs mer Övriga Weekends
Vadstena Klosterhotel framsida sommar
  • Vadstena Klosterhotel piano
  • Vadstena Klosterhotel ingång

Lasarettsgatan 3

Box 193

592 24 Vadstena

Tel: 0143-550191

Epost: hotel@klosterhotel.se

www.klosterhotel.se

Vadstena Klosterhotel logga

Hitta hit