Omgivet av strandskogen

– nära till långsträckta sandstränder

Tylebäck Hotell & Konferens ligger endast åtta kilometer från Halmstads centrum omgivet av stora gräsmattor som övergår i strandskog för att endast 300 meter bort möta Tylösands finkorniga stränder. Här bor man i moderna och rymliga rum, samtliga med egen uteplats. Anläggningen angränsar till Halmstads Golfklubb, en av många banor i närområdet. Golf är för många ett naturligt inslag då man besöker Tylebäck andra väljer att istället följa vandringsleden som passerar förbi. För träning erbjuds ett välutrustat gym på hela 100 kvm inrett med Life Fitness utrustning, man kan delta i yoga eller unna sig en skön stund i Salong Må Bra!

Boka nu

När man tillbringar en weekend på Tylebäck Hotell & Konferens är det enkelt att addera välgörande och hälsosamma inslag till vistelsen. Härligt är att bara följa vandringsleden, Prins Bertils Stig, som passerar längs stränder och lummiga naturreservat. Här finns ett av landets bäst utrustade hotellgym på hela 100 kvadratmeter utrustat med Life Fitness utrustning, hit har man som hotellgäst fri tillgång. Vill man även låta själen få sitt kan man boka in ett pass som inleds med mindfulness följt av stärkande yoga. Total avslappning finner man i Salong Må Bra där man kan boka in en lång rad härliga behandlingar. Efter middagen väntar en skön natts sömn i smakfullt inredda rum, samtliga med egen terrass.

Som golfare har man mycket att välja på då man väljer att förlägga en golfweekend på Tylebäck. Närmast är det till Halmstad Golfklubb vars 16:e hål, Bäcken, utgör en del av utsikten från anläggningen. Tar man sig några minuter bort når man även banorna Ringenäs, Haverdal och Holm som samtliga är 18-hålsbanor. Söker man kortare hål finns det på Vilshärads Golfbana och Halmstads Golfarena. Utbudet är stort här i Golfens Huvudstad som Halmstad numera kallas med hela tolv banor i stadens närhet.

På Tylebäck finns möjligheter att ordna allt från stora arrangemang till den lilla tillställningen. Den största lokalen rymmer hela 150 personer. Med en takhöjd på hela fem meter ger denna lokal oändliga möjligheter till spektakulära tillställningar. Parken är en annan fantastisk plats för vigslar och härliga fester i det fria. Möjligheterna är många och på Tylebäck är man medveten om att det är detaljerna som skapar en fulländad dag!

302 70 Halmstad

Tel: 035-2505410

Fax: 035-324 60

Epost: info@tyleback.com

www.tyleback.se

Hitta hit

Ge bort ett presentkort från Smultronställen!

Läs mer