Trosa Stadshotell & Spa

Trosa, den pittoreska lilla staden med sina charmiga hus är alltid välkomnande. Att strosa runt i stan bland små butiker är i sig en upplevelse. För trötta fötter finns flera förtjusande caféer att slå sig ner på. Närheten till vatten är också påtaglig med Trosaån och hamnen som en naturlig del i staden. Efter en härlig promenad kopplar du av i hotellets spaavdelning, kanske unnar du dig en behandling eller bara njuter i varm källa, aromarum eller i torr- och ångbastun. Ett spa avslutas med fördel i spaloungen med tillhörande bar.

På Trosa stadshotell bor du i personligt inredda rum, äter säsongens råvaror och primörer i restaurangen smakar noga utvalda viner och umgås sen framför brasan.

 

Trosa stadshotell och Spa- en plats för njutning.

Boka nu

Stadshotellets paketerbjudande erbjuder olika upplevelser utifrån årstiderna. Att boka ett weekendpaket innebär också att du får ett något reducerat pris jmf med att boka varje del för sig. Köket har satt samman en välsmakande meny och våra duktiga sommelierer väljer viner som passar till. Vin ingår dock inte i alla paketmåltider - se under respektive erbjudande nedan. Skulle du ha allergi eller inte kan äta den för tillfället utvalda menyn meddelar du detta vid bokningen så erbjuds du alternativ.

Under 2010 renoverades spaavdelningen totalt och byggdes ut. På gatuplanet finns tre behandlingsrum och vår härliga spareception med butik där vi kan erbjuda hela Kerstin Florians sortiment, samt mineralmake up från svenska Palina och utvalda produkter från Dofta och Superfruit. På nedre plan finns ytterligare fyra behandlingsrum, aromarum, torr- och blöt relax med sittgrupper, torr- och ångbastu samt en 38-gradig varm källa att njuta i. Passa också på att träna i träningsrummet där det bl.a finns löpband, roddmaskin och crosstrainers. I entrépriset ingår också juicer och färsk frukt. Utöver det finns en liten bar i spaloungen som erbjuder drycker såsom vin, öl och alkoholfria drycker.

Till bröllop dukar vi till fest i Borgarsalen, en vacker festmatsal med vita dukar och kristallkronor. Hotellet har också en modern bistro och bar. Stadshotellets kök har alltid höga ambitioner samt en utmärkt vinkällare. Här finns bröllopssvit i två etage med egen balkong och stjärnhimmel över sängen. I badrummet finns både badkar och dusch. I vårt spa finns varm källa, aromarum, torr- och ångbastu samt träningsrum och en spalounge.

Spapaket på Trosa Stadshotell & Spa
När man bokar ett spapaket på Trosa Stadshotell & Spa väntar inte bara vä... Läs mer Spapaket

619 35 Trosa

Tel: 0156-500271

Epost: info@trosastadshotell.se

www.trosastadshotell.se

Hitta hit