Thorskogs Slott

Törnrosaslottet på västkusten
 

Det dyrbaraste vi kan ge varandra är vår tid, ett litet avbrott i vardagen för att bara vara. Västsveriges bästa slott erbjuder Dig underbara boendemiljöer, sinnesfrid, matupplevelser utöver det vanliga och precis så mycket aktivitet som Du önskar Dig. Här kan Du njuta av livet i gott sällskap, i en berikande miljö som berättar en lång och fascinerande historia. Här sover Du gott i utsökt inredda rum och väcks kanske av en vänlig koltrast som påminner om att en härlig frukost står framdukad.

Boka nu

Ett litet avbrott i vardagen, i sällskap med de man tycker om, för att bara vara.
Thorskogs Slott erbjuder dig och dit resesällskap underbara boendemiljöer, sinnesfrid, matupplevelser utöver det vanliga. Här kan du njuta av livet i goda vänners lag, en välbehövlig semester från alla måsten och krav.

På detta Smultronställe sover du gott i utsökt inredda rum och väcks kanske av en vänlig koltrast som påminner om att en härlig frukost står framdukad.

Oavsett om det handlar om en romantisk weekend med din käraste eller om en skön weekend med familj och vänner, kommer Thorskogs Slotts förtrollande atmosfär att ge en oförglömlig upplevelse.

Att arrangera en bröllopsfest innebär många stora och små beslut, allt från inbjudningar till dukning. Med Thorskogs Slotts stora erfarenhet av bröllopsarrangemang, kan de erbjuda den avlastning och trygghet Ni som brudpar söker.
Här finns mer än 25 års erfarenhet av att arrangera bröllop och på Thorskogs Slott slutar man aldrig förvånas över hur varje bröllop blir helt unikt.
Thorskogs Slott är ett riktigt Törnrosaslott som vilar tryggt i en praktfull engelsk park. Här finns alla förutsättningar för att skapa ert drömbröllop oavsett årstid. Här finns en stark tro på att allt är möjligt med förstklassig service och den högsta graden av personlig omtanke.
Med Era önskningar och deras erfarenhet, ser de till att er stora dag blir ett oförglömligt minne.

Sommarnatt med kaffekorg på Thorskogs Slott
En oas i den svenska sommaren! Spendera ett par kravfria dagar hos oss! På Thorskogs Slott kan du och... Läs mer Slottsweekend
Sommarnatt med picknick på Thorskogs Slott
En oas i den svenska sommaren! Spendera ett par kravfria dagar hos oss! På Thorskogs Slott kan du och... Läs mer Övriga Weekends
Långweekend på Thorskogs Slott
Skäm bort Er ordentligt under helgen genom att varva ner fredag till söndag i hä... Läs mer Slottsweekend
Slottsweekend på Thorskogs Slott
Från den sprakande brasan sprider sig värmen i slottsgemaken. Tag en uppfriskande promenad eller joggingrunda i... Läs mer Slottsweekend
Miniweekend på Thorskogs Slott
Unna Dig en avkopplande miniweekend i hänförande vackra omgivningar. Avsluta veckan med en avkopplande vistelse p... Läs mer Romantisk Weekend
Vardagslyx på Thorskogs Slott
Ät kungligt, koppla av och samla kraft mitt i veckan! Vårt kök är Silverkrog... Läs mer Övriga Weekends
Thorskogs Slott framsida sommar
  • Thorskogs Slott matbord
  • Thorskogs Slott mat 1
  • Thorskogs Slott rum 1
  • Thorskogs Slott rum 2

Thorskog 100

463 93 Västerlanda

Tel: 0520-201230

Fax: 0520-66 09 18

Epost: info@thorskogsslott.se

www.thorskogsslott.se

Thorskogs Slott logga

Hitta hit