Sundbyholms Slott

- Majestätisk atmosfär

 

När du behöver riktig avkoppling efter en ansträngande arbetsvecka - vad passar väl bättre än att äta och sova kungligt? Den vackra miljön, den exklusiva menyn (och Afternoon Tea-buffén icke att förglömma) samt det vänliga bemötandet på Sundbyholms Slott lockar gäster att komma tillbaka om och om igen. Mälarens längsta naturliga sandstrand och Europas nordligaste bokskog bjuder dessutom på extra rekreation. Känner ni ändå för lite spänning - boka ett Mord i maten-paket…

Boka nu

Tända ljus, vita dukar, ett glas champagne - och så Sherlock Holmes som middagsgäst… Koppla av med en annorlunda deckarhelg med ett mordmysterium på Sundbyholms Slott. Under middagen spelas en spännande mordpjäs upp, med professionella skådespelare. Som gäst kan du delta om du vill eller bara njuta av maten.

Sundbyholms Vinprovningsweekend och Skaldjursweekend är andra populära paket - liksom Vardagslyx-paketet för alla dem som behöver lite andrum mitt i veckan.

En slottsweekend med fina golfupplevelser är - extra lyxigt. Sundbyholms Slott samarbetar med två golfklubbar: Torshälla golfklubb som och Strängnäs golfklubb. Den förra är en skogs- och parkbana (18 hål) med två helt olika karaktärer och som kan stoltsera med att de äldsta hålen är över 50 år. Den senare har 27 hål, fördelade på 18+9 hål, där  nio hål alltid finns tillgängliga för dig utan grönt kort. Här finns också Strängnäs Golfakademi som hjälper dig med din utveckling. Väl tillbaka på slottet både äter och sover du kungligt.

Sundbyholms Slott bjuder på härligt varma bad året om:

Mitt bland slottets små ”chalets”, med juniorsviter, ligger Hot Spa-bad: Fyra bubbelpooler med 40-gradigt vatten att njuta av. Möjligtvis kan baden vara stängda under juli månad - men då är det å andra sidan nära till sol och bad på Mälarens längsta sandstrand.  Den som söker en extra lyxig spa-upplevelse checkar in i någon av Sundbyholms tolv sviter med egna bubbelbad och/eller bastu.

Ett slott med anor från 1600-tal, en vacker park, Mälarens glittrande vatten… En bröllopsfest på Sundbyholms Slott blir ett minne för livet. Kanske ni till och med vill viga er på slottet? Eller i parken? Annars ligger två kyrkor alldeles i närheten. Många brudpar vittnar om både vackra och överraskande miljöer,  vällagad mat och proffsigt bemötande på Sundbyholms Slott: Här gör man allt för att varje brudpar ska få just sitt drömbröllop. Till och med för brudparet som ville fira sitt bröllop i rokokostil… Allt är möjligt!

635 08 Eskilstuna

Tel: 016 428400

Epost: info@sundbyholms-slott.se

www.sundbyholms-slott.se

Hitta hit