Söderköpings Brunn

Spahotell med historisk charm
 

Besök den pittoreska småstaden Söderköping och förgyll din vistelse med en weekend på spahotell Söderköpings Brunn. Hotellet har anor så lång tillbaka som till Gustav III som gav kungliga privilegier till den dåvarande institutionen. På Söderköpings Brunn möts det moderna med den historiska charm i precis samma anda som präglar Söderköpingsbygden. Maten, omgivningarna, servicen och atmosfären, allt är av samma höga kvalitet vilket garanterar en genuin weekendupplevelse. Besök spaavdelning där där det erbjuds generösa spapaket och där man tar hand om gästerna på ett alldeles speciellt vis. Men oavsett vilket sammanhang du besöker Söderköpings Brunn gör de det yttersta för ditt välbefinnande. Spahotell Söderköpings Brunn har förärats med fyra stjärnor utav fem möjliga.

Boka nu

180 000 liter klart och uppfriskande källvatten per dygn.
S:a Ragnhilds källa är ryktbar sedan medeltiden och var anledningen till att man på Söderköpings Brunn på 1800-talet startade brunnsverksamhet och landets första vattenkuranstalt. I dag kan man stolt presentera Söderköping Brunn som ett äkta spahotell. Den nybyggda spaavdelning är redo att ta emot gäster som vill samla energi och som söker ett ostört tillhåll. Självklart finns mängder av behandlingar och kurer att fylla din spaweekend med. Kurbad, peeling och algkurer ger dig en lyxig omvårdnad. Spabehandling för händer och fötter som stärker och vitaliserar. Massage och bubbelbad för den där harmoniska sinnesstämningen. Spahotell Söderköpings Brunn har förärats med fyra stjärnor utav fem möjliga i den svenska hotellklassificeringen.

Att gifta sig i lilla Söderköping är i sig en oförglömlig upplevelse. Den gamla träbebyggelsen, kullerstensgatorna och Brunnsparken med de lummiga promenadstråken längs Göta kanal, förflyttar tankarna tillbaka till sekelskiftet. Kyrkan ligger vackert i Brunnsparken strax intill kanalen. Den är liten och bedårande vacker och har plats för ca 100 besökare. Läktaren rymmer ytterligare 20 personer. Bröllopsnatten skall Ni naturligtvis tillbringa i en av sviterna. Indiska rummet, Astreasviten, von Block´s svit – det finns åtta luxuösa sviter att välja mellan. Här står champagnen kyld, det är smyckat med vackra blommor och sängen är bäddad med kallmanglade spetslakan. Självklart serveras Ni frukost på sängen.

Spaweekend på Söderköpings Brunn
Välkommen till relaxavdelning som erbjuder dig och ditt sällskap två varma bubbelbad och en kallvattentunna... Läs mer Spapaket
Stora brunnsweekend på Söderköpings Brunn
Avkoppling i en svensk småstadsidyll. Gör en shoppingrunda till fots bland Söderköpings... Läs mer Spapaket
Brunnsweekend på Söderköpings Brunn
ERBJUDANDE Avkoppling i en svensk småstadsidyll. Gör en shoppingrunda till fots bland Söderkö... Läs mer Spapaket
  • Söderköpings Brunn göta kanal
  • Söderköpings Brunn pool
  • Söderköpings Brunn rum 1
  • Söderköpings Brunn rum 2
  • Söderköpings Brunn terass

Skönbergagatan 35

614 21 Söderköping

Tel: 0121-109 00

Epost: info@sbrunn.se

www.soderkopingsbrunn.se

Hitta hit