Skeviks Gård

- Äkta skärgårdsliv

 

Ett uppfriskande dopp i havet. En långpromenad i inbjudande skärgårdsmiljö. Ett bastubad med utsikt över vattnet. Det är exakt vad som behövs för att koppla av efter en stressig vecka - eller för att inspirera till nya kreativa tankar inför kommande arbetsvecka: Skeviks Gård i Stockholms skärgård är en dröm för såväl privat- som konferensgäster.

Tillvaron på Skeviks Gård känns också naturligt nyttig: Här finns ett eget litet lantbruk med ekologisk grönsaksodling och egna djur med - något som naturligtvis avspeglar sig i menyn; i köket tillreder kockarna råvarorna på bästa kulinariska vis. Omsorgen om naturen står i fokus, man har aktivt arbetat med miljön sedan starten för 30 år sedan.

Boka nu

Du börjar med en långpromenad i idyllisk skärgårdsmiljö, sätter dig sedan i bastun med utsikt över havet. Tar ett avsvalkande dopp i samma hav och avslutar sedan dagen med en middag lagad på säsongens råvaror -  från både egen gård och närliggande gårdar. Morgonen tar du en kajaktur och ser hur skärgården vaknar till liv.

En helg på Skeviks Gård är äkta och hållbar - och fantastiskt avkopplande. Att bara vara på Skeviks Gård är alldeles tillräckligt, men man kan också passa på att upptäcka Värmdö och Stockholms skärgård.  Sandhamn, Möja, Artipelag, Gustavsbergs Hamn är några av de kända och intressanta platser du när från Skeviks Gård med hjälp av bil, buss och/eller båt.

På Skeviks Gård hittar man världens naturligaste spa- och wellnesscenter: Gården själv och skärgårdsmiljön som omger den. Omgivningarna och havet erbjuder alla möjlighet till avkoppling men här finns också relax,  badtunnor och bastu. Som gäst har man också tillgång till såväl utegym som innegym, som ligger nere vid vattnet. I varje boendeflygel finns dessutom olika träningsredskap, som hantlar och pilatesbollar. När det är dags att äta, är det hälsosamt, lokalt och säsongsanpassat som gäller: Skeviks Gård driver eget lantbruk och samarbetar med närliggande gårdar  - det syns på menyn.

På Skeviks Gård brukar varar bröllopsfesten länge. Här stannar brudpar och gäster gärna kvar (det finns 109 bäddar) för en gemensam frukost dagen efter. Att vakna i vacker skärgårdsmiljö, till fågelkvitter och vågornas brus - bättre avslutning på en bröllopsfest finns knappast.

Ett bröllop i genuin skärgårdsmiljö är en dröm i sig - och på Skeviks Gård gör man det det där lilla extra för att förgylla den. Här är man i trygga händer, erfarenheten av bröllop är stor - och fokus ligger på att uppfylla varje brudpars önskemål.

134 32 Gustavsberg

Tel: 08‑570 387 00

Epost: bokning@skevik.se

www.skevik.se

Hitta hit