Schenströmska Herrgården

– Stolthet och tradition sedan 1762

 

Schenströmska herrgården i Ramnäs är ett praktfullt monument över en tid som flytt. De mysiga rummen går rakt in i hjärtat. Slå dig ner vid deras vitkalkad öppna spis som sprakar och glöder, så rogivande!

Schenströmska Herrgården ligger på gränsen mellan Bergslagen och Mälardalen i vacker natur. Mellan sjön Nadden och den historiska Strömsholms Kanal finner man Herrgården med anor från 1700 talet. En idealisk plats att mötas på i lugn och harmonisk stil långt från stadens stress.

Närheten till Stockholm, endast en dryg timme med bil gör det idealiskt att förlägga sina möten här eller bara koppla av.

Boka nu

Lämna rutinerna för ett par dagar och njut av tystnaden, lugnet, god mat och den varma familjära stämningen på Schenströmska Herrgården. Starta er weekend med afternoon tea, massor av goda ostar, snittar och bakverk. Unna er en härlig promenad eller varför inte ett avkopplande bastubad och dopp i en vedeldad badtunna. På kvällen serverar ni en härlig gourmetmiddag. Detta blir en smakupplevelse baserad på säsongens råvaror tillagade från grunden.

Vill ni ha ett traditionellt bröllop, eller ett bröllop som inte bara ni som brudpar, utan även era gäster kommer minnas länge?
Föreställ er ett ja till varandra i vår rustika vinkällare eller varför inte under våra lummiga träd i parken som bär på hemligheter från 1700-talet. Låt känsla och årstiden bestämma.
Till Schenströmska Herrgården kommer man för en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga, och får de. Man håller på svenska traditioner och skapar utifrån säsongens bästa råvaror sina menyer, självklart lagas all mat från grunden och är variationsrik och välbalanserad. En högtid att uppleva!

730 60 Ramnäs

Tel: 0220-350 57

Fax: 0220-381 73

Epost: info@schenstromska.se

www.schenstromska.se

Hitta hit