Orbaden Spa & Resort

Spa, möten och helgmys
 

På Orbaden låter du den friska Hälsingeluften fylla dina lungor och rosa dina kinder. Njut av härliga behandlingar och sköna bad tillsammans med matupplevelser som hjälper till att förgylla även årets mörkaste period. I köket arbetar duktiga kockar, med stort fokus på lokala råvaror och god kokkonst. Naturen, som finns alldeles utanför dörren, inbjuder till skön avkoppling. Skogar, berg och sjöar ger upplevelser för alla sinnen. En spaweekend på Orbaden är perfekt för att ladda trötta batterier. Eller varför inte ge medarbetarna en nytändning i form av en inspirerande konferens eller en kickoff. Här finns alla möjligheter till avkoppling såväl som uppladdning.

Boka nu

Romantik för två eller ”energizing weekend”.
En weekend på Orbaden Spa & Resort innehåller allt som du kan förvänta dig. Här erbjuds olika typer av boende i mysiga hotellrum eller lite rymligare lägenheter, och för den stora familjen finns torpet eller pepparkakshuset.

Vill du komma bort med din älskade på en romantisk weekend och mysa tillsammans finns det perfekta spapaketet för er. Ni bor två nätter i ombonade hotellrum och vid ankomst möts ni på rummet av en härligt romantisk korg med mousserande vin, frukt och choklad. I paketet ingår två 3-rättersmiddagar, en lunchbuffé samt två frukostar. Ni har fri tillgång till spaavdelningen med pool, bastu, utomhusjaccuzzi samt mineralsaltsbad.

Är du ute efter energi och kraft kan vi rekommendera  ”energizing weekend”. Med träning, sköna behandlingar, vacker natur, frisk luft och god mat, sker en superladdning!

Spaanläggningen i Orbaden är en naturlig och självklar plats för återhämtning av både kropp och själ. Varva behandlingar med stärkande promenader i den underbara miljön. Njut av en promenad på stranden i soluppgången, låna en kanot och glid ut på älven, eller flyt i den 35-gradiga mineralsaltspoolen som är till nytta för både in- och utsida.

Den europeiska spaupplevelsen består vanligtvis av fyra hörnstenar: Hälsosam mat, fysisk träning, mental träning och kroppsbehandlingar. Orbadens Spa erbjuder  allt detta. Den perfekta platsen för en härlig spaweekend!

Vid Ljusnans dalgång mitt bland Hälsinglands blånande berg finns en alldeles speciell anläggning Orbaden Spa & Resort.

På denna vackra plats byggdes redan 1925 den första delen av anläggningen som då lockade gäster från hela landet för att njuta av utsikten och bada i älvens klara vatten.

I dag är Orbaden en modern anläggning med samma utsikt och familjär atmosfär. Här kan man erbjuda ett helhetskoncept för dig som har begränsat med tid, de tar hand om allting i samband med din fest och erbjuder frisör, makeup, klädsel, transport till och från kyrka osv. här på plats. Köp till de bitar du själv vill ha.
Mellan kyrka och anläggning erbjuder man kyrkbåtar på älven, bil eller häst och vagn.

Romantikpaket ett dygn på Orbaden Spa & Resort
Ni bor en natt i våra romantiska hotellrum och vid ankomst har vi ställt in en... Läs mer Romantisk Weekend
Spapaket på Orbaden
Åk till Orbaden och njut av ett välgörande spadygn. Inklusive: - en övernattning i... Läs mer Spapaket
  • Orbaden Konferens & Spa rum 3

Gamla Orbadenvägen 86

820 11 Vallsta

Tel: 0278-512196

Fax: 0278-455 41

Epost: info@orbaden.se

www.orbaden.se

Hitta hit