Noors Slott

Exklusivitet och avskildhet
 

Njut av ett dygn i närheten av Stockholm på Noors Slott, ett av Sveriges få bevarade träslott. Noors Slott ligger vackert beläget mellan två sjöar i en lugn och naturskön miljö, 15 minuter från Arlanda. Koppla av i äkta 1600-talsmiljö och känn historiens vingslag. Njut av varandras sällskap i den vackra slottsparken eller i något av de mysiga sällskapsrummen.

 

Från 31 mars 2014 tillträder Noors Slott som ägare till anrika Regissörsvillan i Gamla Filmstaden Råsunda. Läs mer om Regissörsvillan här.

Boka nu

En weekend på landets minsta barockslott. I denna 1600-tals miljö kan man lätt drömma sig bort och skapa en välgörande weekend. Här väntar långa promenader i slottsparken, sköna stunder i något av de mysiga sällskapsrummen och menyer baserade i möjligaste mån på det lokala och ekologiska. För lite extra lyx kan man boka slottssviten och njuta tillsammans i bastu och bubbelpool. Under våren ökar möjligheterna till njutning då en relaxavdelning med bastu står färdig. Det stoppar dock inte med det, längre fram tillkommer även ett "uterum" med två jacuzzis under en prunkande pergola.

För en högtidsdag i äkta slottsmiljö. På Noors Slott har man lång erfarenhet av att arrangera högtidsdagar av alla de slag och alla de storlekar. Vissa väljer att bjuda in gästerna redan kvällen innan för att umgås under avslappnade former innan den stora dagen! Är det bröllop man planerar ser bröllopskoordinatorn till att alla detaljer faller på plats från minsta placeringskort till den avslutande nattamaten. Välj att förlägga delar av firandet i parken, ett dop eller en vigsel i den vackra slottsparken får en underbar inramning. Skulle vädret vara osäkert finns det alternativ inomhus i Kungssalen eller Sjöverandan om man inte föredrar något av kyrkorna i grannskapet, den närmaste endast en kilometer från slottet.

Ledingevägen 93

741 44 Knivsta/ Arlanda

Tel: 018-38 05 00

Fax: 018-34 10 20

Epost: noorsslott@noorsslott.se

www.noorsslott.se

Hitta hit