Näsby Slott

- Festerna slott

 

Näsby Slott brukar omtalas som Festernas Slott; I början på 1900-talet förvandlade den kände konstsamlaren Carl Robert Lamm slottet till en storlagen privatbostad och bjöd in den svenska  svenska konstnärseliten till lika storslagna kalas. Bruno Liljefors, Anders Zorn och Carl Milles har alla tre målat konstverk på plats - och de finns fortfarande finns kvar på slottet.

Slottets vackra salonger är fortfarande en självklart plats för fest - och de passar lika bra för konferensen: Den inspirerande miljön liksom föder fram kreativ tankar.

Och när du är här: Ta en promenad i de vackra omgivningarna och glöm för all del inte morgondoppet från bryggan innan frukost.

Boka nu

”Våra salonger är dina salonger” säger man på Näsby Slott. Här vill man verkligen att gästerna ska använda slottets vackra lokaler till livets alla högtidsstunder. Slottet passar särskilt väl för bröllop; här har man en lång erfarenhet av att arrangera sådana. Den engagerade personalen ser till att ni får det bröllop ni alltid drömt om. De kommer att tipsa er om vigsel i slottsträdgården och på ångbåtsbryggan, fråga om ni kanske vill anlända med båt längs Näsbyviken, om gästerna ska sova över och om ni vill bjuda på brunch dagen efter bröllopet. Det är bara att välja.

183 52 Täby

Tel: 8-544 981 00

Epost: welcome@nasbyslott.se

www.nasbyslott.se

Hitta hit