Margretetorps Gästgifvaregård

-För dig och dina drömmar

 

Edvard Persson skrev efter ett av hans många besök på Margretetorp Gästgifvaregård

”Om det är sant att det finns oaser i öknen så är här en”. Här vid Bjärehalvön, där Hallandsåsen möter den skånska slätten, kan du sova gott på hotellet, fira födelsedagar och bröllop, äta skånska läckerheter i restaurangen och aktivera dig på dagen. Ta stärkande promenader i vår trädgård, gå ut på golfrunda eller sitt på samma plats hela dagen med ett korsord i handen. Luta dig tillbaka och låt gästgifvaregården ta hand om dig. Smaka vårt egna prisbelönta vin från Cezar Winery.  Margretetorps Gästgifvaregård har det som gör din vistelse till något särskilt.

 

Margretetorps Gästgifvaregård- en plats att uppleva.

Boka nu

För roliga stunder och minnesvärda kvällar.

Mycket på jobbet, barnen på kollo, umgås med goda vänner, ta en stund för dig själv eller fylla tillvaron med romantik. Det finns många anledningar att passa på att njuta och gör det riktigt enkelt för dig. Med våra weekenderbjudanden och paket är allting ordnat när du kommer och du kan koncentrera dig på en lugn och skön vistelse. Ta stärkande promenader i vår trädgård, gå ut på golfrunda eller sitt på samma plats hela dagen med ett korsord i handen. Oavsett vad du gör så slipper du laga mat och allt som har med hemmalivet att göra. Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om dig. Vi lovar dig god mat och en härligt lugn och avkopplande helg.

Här finns plats både för det lilla bröllopet och den stora festen.

Fest och högtider ligger oss varmt om hjärtat. Här har vi sett gäster äta julbord som barn, firat studenten i tonåren och gift sig som vuxna. Den natursköna platsen blir en vacker inramning och det strategiska läget vid Hallandsåsen gör det enkelt för tillresande festdeltagare. Dessutom har vi många rum för övernattning, närhet till Bjärehalvön för utflykter samt flera golfbanor och andra aktiviteter runt omkring gästgiveriet.

Festmiddagen kan dukas upp i vår mysiga restaurang eller i en av våra lokaler. Wasasalen är vår största sal och rymmer upp till 200 gäster. Takhöjden i salen är fantastisk och har smyckats med såväl stjärnhimmel som väldiga volanger. Här finns även en scen för tal och band samt all teknik som ni kan behöva för att få just den festen ni önskar.

Gästgiveripaket på Margretetorp
Med Margretetorps Gästgiveripaket får du en äkta Skånsk gästgiveriupplevelse. Innan du... Läs mer Mat och Dryck
En natt på Margretetorp
Tillbringa en skön natt på Margretetorps Gästgifvaregård omgiven av en fantastisk natur, rummen ... Läs mer Övriga Weekends
Weekendpaket på Margretetorp
Tillbringa en skön weekend på Margretetorps Gästgifvaregård omgiven av en fantastisk natur, rummen ... Läs mer Romantisk Weekend

266 98 Hjärnarp

Tel: 0431-457996

Epost: info@margretetorp.se

www.margretetorp.se

Hitta hit