Korstäppans Herrgård

Leksands äldsta hotell


Upptäck Leksands äldsta hotell
Korstäppans Herrgård är ett Smultronställe vid Siljan. En välbevarad herrgård som har fungerat som Leksandsbygdens rekreationsplats i över 100 år.

Med hjälp av varsamt utförda renoveringar har Korstäppan lyckats behålla den varma och genuina atmosfären från förra seklet.

Samtidigt har Korstäppan tagit till vara vår tids moderniteter – och på så sätt skapat en unik miljö. Hit kommer weekend- och konferensgäster för att njuta av förstklassigt boende och de spännande omgivningarna i Leksandsbygden.

Boka nu

Ett rogivande Smultronställe invid Siljan med weekenderbjudanden som passar alla.
Romantiker, kultur- , musik och sportintresserade,  familjer och du som vill återsamla kraft i lugn och ro.

På Korstäppans Herrgård har ni möjlighet att göra er vistelse till en oförglömlig weekend. I en atmosfär som ger en varm hemkänsla får ni den bästa service.  I vackra Restaurang Joanna, avnjuter Ni läckra måltider tillagade av Nordiska & ekologiska råvaror i säsong. Även dryckessortimentet är eko & Fairtrade. Ta med picknick och strosa på de vackra och mysiga promenadstigarna eller ta en skidtur. Duka upp picknick i Lusthuset i kvällsolen och titta ut över vackra Siljan ger fullständig sinnesro.

Ett bröllop på Korstäppans Herrgård är en oförglömlig upplevelse för såväl de lyckliga tu som familj, släkt och vänner. I hjärtat av Dalarna invid vackra Siljan, med all kultur, den ljuvliga naturen och traditionerna ger Ert bröllop en av de mest bestående och minnesvärda upplevelserna i livet. Bubblande Champagne, delikata menyer med Nordiska och ekologiska råvaror i säsong. Måltiderna avnjutes i den vackert och pietetsfullt renoverade matsalen där Ni serverassmakupplevelser utöver det vanliga. Avsluta med en skön bröllopsnatt i de personligt inredda Herrgårdsrum som är varsamt renoverade för att behålla den gamla charmen. Komfortabel hotellstandard i alla rum där tapeter, inredning och kakelugnar ger en behaglig känsla av rofylldhet.

En natt på Korstäppans Herrgård
Korstäppan utgör en del av Dalarnas kulturarv och en perfekt utgångspunkt för... Läs mer Övriga Weekends
Herrgårdsweekend på Korstäppan
Anländ på fredag och tillbringa två härliga dagar på genuina Korstäppans... Läs mer Herrgårdsweekend
Herrgårdsweekend mini på Korstäppan
Njut av en natt på Korstäppans Herrgård. Ni anländer fredag eller lö... Läs mer Herrgårdsweekend
  • Korstäppans Herrgård rum 2
  • Korstäppans Herrgård mat
  • Korstäppans Herrgård matsal

Hjortnäsvägen 33

793 31 Leksand

Tel: 0247-363191

Fax: 0247-141 78

Epost: bokning@korstappan.se

www.korstappan.se

Korstäppans Herrgård logga

Hitta hit