Knistad Herrgård

En plats fylld av möjligheter


Knistad Herrgård ligger strax öster om Skövde, hit kommer man efter en tågresa på endast två timmar från Stockholm, från Göteborg blir resan en timma kortare. Vare sig man väljer att tillbringa en njutbar weekend, gå en runda på golfbanan, fira en högtidsdag eller söker en stimulerande plats för konferens så har Knistad något att erbjuda. Här ligger golfbanan utanför dörren, man kan samla upp till 300 personer för fest eller mötesevenemang, kanske väljer man att bara kliva på en av cyklarna som väntar på utsidan eller sjunker ner i uppvärmd badtunna – möjligheterna är många!

Boka nu

Då man planerar en weekend på Knistad kan man givetvis välja att bara njuta av de vackra miljöerna, omgivningarna och den högklassiga maten. Här kommer köttet från de närliggande bondgårdarna och lokala jägarna, den färska fisken från västkusten och grönsakerna är ekologiska. Vill man lägga ytterligare till sin weekend är valen många. På Knistad kan man uppleva en jakttur på Stora Bjurum och till och med ta Jägarexamen, båtentusiasten kan istället välja Skepparexamen. Avrunda sedan dagen i vedeldad bastu och badtunna innan det är dags för en fördrink i vinkällaren från 1100-talet tillsammans med en resa i historien.

På Knistad bor man precis vid den natursköna och lätt kuperade 18-hålsbanan. Banan är ritad av Jeremey Turner och består av två slingor vilket ger golfaren fördelen att man kan välja att spela 9 eller 18 hål. I anslutning till banan finns även café, övningsgreener, driving range och golfshop. Knistads egna pros erbjuder sina gedigna kunskaper för att stötta den erfarne golfaren i sin utveckling eller kanske locka nya förmågor att pröva på denna ädla sport!

På Knistad är man redo att hjälpa er att förverkliga den stora dagen. Man har lång erfarenhet av att planera högtidsdagar av alla de slag in i minsta detalj, ett tryggt stöd från det första planeringsmötet tills musiken tonar ut och ni som nygifta drar er tillbaka till ett av de härliga herrgårdsrummen. I den genuina herrgårdsmiljön finner ni salonger, matsalar och festvåning som passar lika bra för det lilla intima bröllopet som den stora tillställningen med flera hundra gäster.

Badpaket på Knistad Herrgård - Familjepaket
Bo i Herrgårdsmiljö och bada på Arena Skövde, Sveriges bästa upplevelsebad 4 å... Läs mer Övriga Weekends
Spapaket på Knistad Herrgård
Unna dig en lugn och avkopplande herrgårdshelg på Knistad Herrgård. Ni bor i herrgå... Läs mer Spapaket
Herrgårdsupplevelse på Knistad
Unna dig en lugn och stämningsfylld herrgårdshelg tillsammans med dina nära & kä... Läs mer Herrgårdsweekend

541 92 Skövde

Tel: 0500-101214

Fax: 0500-46 30 75

Epost: info@knistad.se

www.knistad.se

Hitta hit