Husby Säteri
– 1700-talsmiljö med högt i tak!

 

Cirka en mil från Söderköping och cirka 2 timmar med bil från Stockholm bland skogsmarker på Östergötlands landsbygd ligger Husby Säteri, här finner ni vackra matsalar och en välsorterad vinkällare. Slottet är byggt 1795, byggherre var Curt Philip Carl von Schwerin 1751-1828.

På Husby Säteri bor ni i slottets huvudbyggnad eller i stugor och annex, stilen varierar i allt från enkelt och modernt till elegant och klassiskt. Men vad ni än väljer får ni eget badrum och utsikt över trädgården.

På slottet finns en jaktbutik och ett sommarcafé som serverar lättare luncher och bakverk. Rummen i annexet har tillgång till ett gemensamt TV-rum.

Boka nu

På Husby Säteri finns en lång jakttradition och här kan man arrangera spännande jakter. Varför inte samla kompisgänget och tillbringa en helg tillsammans i goda vänners lag. Tidigt på morgonen samlas ni, med en rykande färsk kopp kaffe i handen, för att höra jaktledaren dela ut order om dagens jakt. Klockan tolv bjuds det till lunch i slottets matsal, ett skönt avbrott med tid för diskussioner kring upplevelserna i skogen. Mätta och glada ger ni er ut igen för att fortsätta jakten.

För er som inte vill prova jaktlyckan i skogen finns ett mer rofyllt alternativ i slottets spa & relaxavdelning där ni kan njuta av ett skönt bubbelbad eller ångbastu.

Vad ni än väljer att göra på Husby Säteri så kommer ni garanterat att trivas, här erbjuds god mat och ett fantastiskt boende i en av Sveriges bästa miljöer!

Husby Säteri arrangerar bröllop, företagets jubileum, eller varför inte födelsedagsfesten? Här är man van vid att arrangera bröllop, här är erfarenheterna stora och man har lösningar på det mesta.

Ni kan i lugn och ro lämna över allt praktiskt arbete och bara glädjas åt den stora festen. Personalen på Husby Säteri tar hand om allt i minsta detalj, dekorationer, fotografering, övernattning etc.

Matsalen rymmer ca 90-100 gäster. 

Med högt i tak i dubbel bemärkelse! och 1700-tals miljö blir det en härlig stämning när gästerna samlas till middag i matsalen.

På Husby Säteri är det lika vackert året om och vi vågar lova dig minnesvärda stunder oavsett årstid och storlek på sällskap.

Dans ordnas i slottshallen. Den gamla stenhallen är den perfekta miljön både för bröllopsvalsen och discodansen.

614 90 Söderköping

Tel: 0121-77 42 70

Epost: info@husbysateri.se

www.husbysateri.se

Hitta hit