Bästa läget i Kungshamn

– fantastisk utsikt över Kungshamns inlopp

 

Mitt emot Smögen, högt uppe på en kulle endast 5 minuters promenad från Kungshamns centrum, ligger Hotell Kungshamn. Här erbjuds bekväma och moderna lägenheter året om. Hotellet har en sällskapsdel med balkong där du kan sitta och titta ut över Skagerack. Högt belägen med en fantastisk utsikt över Kungshamns inlopp ligger hotellets restaurang, här serveras utsökta svenska rätter samt fisk- och skaldjursspecialiteter. Här kan du även njuta i en spa- och relaxavdelning, såklart även den med havsutsikt, och utomhus står en badtunna.

Boka nu

Hotell Kungshamn är ett lägenhetshotell mitt i centrala Kungshamn. Här erbjuder man ett bekvämt och modernt boende året runt i en fantastisk miljö. Samtliga 22 lägenhetssviter, som byggdes 2010, har komplett kök och soffgrupp med tv men skiljer i storlek, inredning och utsikt. De flesta har balkong eller terrass.

Parkvillan som ligger ett stenkast från hotellet rymmer 14 lägenheter med enklare standard och utförande för de som önskar ett prisvärt alternativ. Dessa är alla utrustade med pentry, tv och toalett med dusch.

Bokar du ”Salta Klippor” ingår en picknickkorg och en karta över Soteleden.

Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap så gör man allt för att för att göra festen till en oförglömlig upplevelse. Restaurangen blickar ut över Västerhavet och kan anpassas efter behov. Restaurangen har normalt 70 sittplatser men rymmer upp till 100 gäster. För mindre sällskap finns även möjlighet att sitta avskilt i lugn och ro.

Varför inte boka Havsutsiktssviten eller Lyxsviten?

Tillsammans med köket skapar ni en meny som blir ett minne för livet

456 31 Kungshamn

Tel: 0523-20 61 91

Fax: 0523-70387

Epost: info@hotellkungshamn.se

www.hotellkungshamn.se

Hitta hit