Hotell Havsbaden

Spahotell i skärgården
 

Närheten till havet och den levande fiskehamnen sprider doften av tång och saltstänk. På andra sidan hotellet breder den svenska urskogen ut sig.
De skiftande omgivningarna kring det pittoreska Hotell Havsbaden ger alla gäster chansen att känna ro och harmoni. En perfekt miljö att förlägga en romantisk weekend i.

Vare sig målet för din vistelse är kreativ konferens, utmanande golfweekend eller avslappnande spaweekend tillgodoser Hotell Havsbaden alla dina krav och förväntningar.

Speciellt stolta är vi över vår fantastiska spaavdelning där vi kan erbjuda behandlingar av professionella massörer och terapeuter.
Hotell Havsbaden är ett genuint spahotell som tilldelats fyra stjärnor i den nya svenska hotellklassificeringen, ett utsökt smultronställe helt enkelt.

OBS!
Just nu håller Hotell Havsbaden på med en stor renovering av hotellet och därför kan vi inte erbjuda några weekendpaket för tillfället. Vi välkomnar er att boka igen när hotellet har öpnnat. Håll utkik efter nyinvigningen!

Boka nu

Det finns många anledningar att besöka Hotell Havsbaden...
De natursköna omgivningarna, skärgårdens stillsamma atmosfär och de fantastiska möjligheterna till en avkopplande spaweekend. Till Havsbaden återvänder gästerna när de behöver andrum och vila. I det digra programmet kan Hotell Havsbaden presentera många spännande arrangemang. Grill- och räkaftnar, föreläsningar, trubadurkvällar, mm. Alldeles i närheten ligger Albert Engströmmuséet och nere i hamnen kan du strosa bland fiskhandlare och skärgårdsbodar.

Golf i skärgårdsmiljö.
Uppskattar du tanken på en aktiv och befriande semester i skärgårdsmiljö?
Varför inte kombinera en skön skärgårdssemester med en golfupplevelse.
Hotell Havsbaden har två fina 18-håls banor inom 20 minuter med bil från hotellet. Hallstaviks GK & Väddö GK.

Söker du en rofylld paus från vardagen? Hotell Havsbaden är ett spahotell som kan erbjuda dig en spaweekend vilken utlovar vila och rekreation. Här får du behandlingar av professionella massörer och hud-och spaterapeuter – där ljus, ljud och doft harmonierar med utsikten över horisonten. Vila i en däckstol på uteterassen där du kan lyssna till havets och vindarnas eviga symfoni. Njut i  bubbelpooler, ångbastu, regndusch och avsvalkningspool. Därtill finns en generöst tilltagen bastu i klassisk utformning vilken rymmer 20 personer. Hotell Havsbaden är ett genuint spahotell som tilldelats fyra stjärnor i den nya svenska hotelklassificeringen. Närheten till havet och den levande fiskehamnen sprider doften av tång och saltstänk. På andra sidan hotellet breder den svenska urskogen ut sig. De skiftande omgivningarna kring det pittoreska hotellet ger gästerna alla möjligheter att känna ro och harmoni. Hotell Havsbaden har den perfekta miljön att förlägga en romantisk weekend i.

Restaurangen med sitt höga stjärntak och panoramautsikt över fiskehamnen skapar en härlig känsla av öppen rymd. Den personliga omtanken och servicen ger er matupplevelser utöver det vanliga. Hotell Havsbaden skräddarsyr er meny med fokus på lokala råvaror om ni önskar så erbjuds en säsongsanpassad meny.
På Hotell Havsbaden kan Ni boka det lilla och det stora kalaset. Där dukas det upp i Albert Engströms- rummet för max 16 personer eller i festsalen för ca 80 personer. Restaurangen rymmer upp till 130 matgäster.
Bröllopsansvariga Christina Nilsson hjälper er med ert arrangemang och ser till att denna dag blir den bästa dagen i ert liv!

Konferens på Hotell Havsbaden
I konferenspaketet med helpension ingår: - Förmiddagskaffe med smörgås, - Lunch inkl... Läs mer Övriga

Skattuddsvägen 18

764 56 Grisslehamn

Tel: 0175-774969

Fax: 0175-330 14

Epost: info@hotellhavsbaden.se

www.hotellhavsbaden.se

Hitta hit