Hotel Skansen

- Ett oförglömligt ställe

 

Hotel Skansen är en plats där ni kan bryta gamla mönster, där du och dina nära och kära kan hämta ny energi och finna nya stigar i livet. I den grönskande parken finns ett lugn att varva ner i och kanske kan du och dina vänner glömma vardagen för en liten stund.

Ni kan spela golf, bada i någon av poolerna eller uppleva Öland på cykelsadeln. Varför inte besöka Stora Alvaret eller någon av de berömda fyrarna. Förresten, vet du vad en bomullshuvudtamarin är för ett djur? Inte vi heller men vi hade gärna åkt till Ölands djurpark för att ta reda på det. Djurparken ligger bara några kilometer från Hotel Skansen. Upplev Öland på Hotel Skansen!

Boka nu

Kom till Hotel Skansen på Öland och unna dig själv en alldeles egen stund! Skäm bort dig med en exklusiv spaweekend. På Skansen Spa kommer du till en oas, där du kan slappna av, uppleva lugn och harmoni, eller varför inte ta med kompisarna på en whisky-upplevelse. Hotel Skansen är ett aktat namn i whiskykretsar och har bland annat fått utmärkelsen "The Great Whisky Bars of the World", en slags whiskykrogarnas motsvarighet till de åtråvärda stjärnorna i Guide Michelin.

Utmanande och omväxlande golf. Saxnäs GK, en naturskön golfjuvel ligger inte långt från Hotel Skansen. Här har ni möjlighet att uppleva utmanande och omväxlande golf under er öländska golfweekend. Banan kantas av blandad löv- och barrskog. De stora ekarna sätter pricken över det i som kan står för inspiration, likväl som inramning. Här samsas nylagda sandbunkrar och vattenhinder med de historiska stenmurarna. Saxnäs i all ära, under er golfweekend finns det förstås möjlighet att spela många andra fina banor i närområdet.

Spaweekend med oändliga möjligheter. På spaavdelningen finner du balans för kropp och själ. Du vet den där molande obehagskänslan – som infinner sig när du suttit för länge på en obekväm stol eller när vardagen bara tycks innehålla problemlösning och schemapusslande. Den där känslan är Hotel Skansens största fiende och spa-avdelningen är det mest effektiva vapnet i kampen för kroppslig balans och själsligt lugn. En spaweekend kan innehålla en ljuvlig massage med varma stenar, stärkande kurbad eller vårdande inpackningar och behandlingar. Du kan också passa på att njuta i poolen, jacuzzin eller bastun. Det enda som betyder något är känslan av att allt som finns – det är nästa andetag och nästa beröring.

En naturlig och ombonad mötesplats – Hotel Skansen på Öland. Här hittar ni konferenslokaler utrustade med den senaste tekniken och alla bekvämligheter man kan önska sig. "Gästis" är deras nyaste konferensanläggning som stod klar 2008 och innehåller en stor konferenssal och två mindre salar. För att ytterligare väcka er nyfikenhet kan vi säga att vernissagemålning och westernridning bara är två av de många konferensaktiviteter man kan fylla er fria tid med. Lägg till det den senaste tekniken och mysiga mingelutrymmen så förstår ni att Hotel Skansen är det bästa valet för en konferens på Öland!

Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande säger man på Hotel Skansen. Vad passar bättre än att på detta underbara ställe, ha sitt bröllop eller fest? Med olika lokaler att välja på skräddarsyr man er fest precis så som ni vill ha den. På Hotel Skansen är man stolt över sin restaurang och vill med glädje bjuda in dig till en måltid med smaker från både Sverige och övriga världen. En restaurang där råvaran är vald med omsorg och givetvis efter säsongernas möjligheter och skiftningar. Bara att njuta!

Whiskypaket på Hotel Skansen
Whiskypaket Dag 1 Whiskyprovning Bas – 4 sorter  Varmrätt, samt 1 glas vin/öl, Kaffe & kaka Dag 2 Frukost ... Läs mer Mat och Dryck
Spapaket Heldag ”Lyx” på Hotel Skansen
Heldag ”Lyx” Lån av badrock och handduk. Entré till SPA-avdelningen med pool, bastu och jacuzzi.... Läs mer Spapaket
Hotel Skansen framsida sommar
  • Hotel Skansen fika
  • Hotel Skansen matsal
  • Hotel Skansen rum
  • Hotel Skansen spa
  • Hotel Skansen pool

Tingshusgatan

386 30 Färjestaden

Tel: 0485-141229

Fax: 0485-348 04

Epost: info@hotelskansen.com

www.hotelskansen.com

Hitta hit