Hotel Amalias Hus

– I grevskapet Gränna & Visingsö

 

Hotel Amalias Hus, med anor och historia från 1700-talet, finner ni i Grevskapet Gränna & Visingsö. Ett fyrstjärnigt boutiquehotell perfekt för en romantisk weekend eller en förstklassig konferens. Samtliga rum är individuellt och tidsenligt inredda med ett charmerande uttryck som inte lämnar någon oberörd.

Här kan ni uppleva den spännande berättelsen om änkan Amalia Eriksson och husen som blivit Hotel Amalias Hus. Det är berättelsen om polkagrisgumman som 1859 bakade världens första polkagris i huset som idag är Hotel Amalias Hus!

Välkommen!

Boka nu

Varför inte unna er en weekend på Hotel Amalias Hus i Gränna! Ni avnjuter hotellets härliga Afternoon Tea med hembakade scones, bakverk och lokala delikatesser. Kanske tar ni er en tur till Visingsö och åker remmalagen.

På kvällen är ni välkomna till en välsmakande, inspirerad av säsongen, middag i den mysiga restaurangen. När ni känner er belåtna, drar ni er tillbaka och njuter i ett av de ombonade rummen. På morgonen väntar vår härliga frukost som ni kan avnjuta i frukostmatsalen eller vid vackert väder ute på gårdstorget. En helg att minnas!

Om ni letar efter en idyllisk och romantisk plats för ert bröllop så är Hotel Amalias Hus platsen för er! På sommaren inramas era festligheter av en blomstrande småstadsidyll där pittoreska trähus i växlande kulörer radar upp sig längs de gamla kullerstensgränderna med vildvuxna rosor. Under vintern kan ni uppleva en gnistrande vinterskrud med snö som hänger över takåsarna. Det är tyst och iskristallerna skapar en magisk känsla.

Romantisk Weekend på Hotel Amalias Hus
Romantisk hotellweekend i Gränna Skäm bort den du håller kär med v... Läs mer Romantisk Weekend
Långweekend på Hotel Amalias Hus
Paketet för dig som vill uppleva mer av Hotel Amalias Hus och vårt vackra Grevskap med... Läs mer Romantisk Weekend

563 32 Gränna

Tel: 0390-131199

Epost: info@amaliashus.se

www.amaliashus.se

Hitta hit