Hesselby Slott

- Hela Sveriges musikslott

 

Thomas Di Levas rum andas frid och ro och inbjuder till meditation. Roger Pontares rum ären perfekt blandning av vildmarks- och slottsliv. Marie Serneholts  är rockigt girly. Hesselby slott drivs av passionerade musikälskare och miljön här präglas av musik; rummen är inspirerade av våra mest kända artister och konferensrummen rymmer en hel del av Sveriges musikhistoria. En av delägarna heter Thomas Ledin. Han gör förstås allt för att göra sina gäster lyckliga… Slottets unika barockträdgård och närheten till Mälaren hjälper till att spä på lyckan. Hesselby Slott är också känt för sina goda mat - här serveras såväl klassiska som nya, spännande rätter - allt baserat på prima råvaror.

 

Din hund är naturligtvis välkommen!

Boka nu

En weekend på Hesselby Slott är fylld med musikalisk stjärnglans. Här bor du i rum som  några av våra mest kända artister har varit med om att utforma. Dregen, Thomas di Leva,  Roger Pontare….

Hesselby Slott erbjuder dessutom flera olika musikaktiviteter. En operaafton en sen sommarkväll är en oslagbar upplevelse - liksom en helkväll i Music Lounge.

aDet är inte konstigt att Hesselby blivit känt som Sveriges musikslott - men även den som älskar mat trivs på slottet. Här hittar men ett välrenommerat kök som serverar såväl klassiska som nya, spännande rätter - allt baserat på prima råvaror.

Ett bastubad, sommar som vinter, är bra för hälsan. Och därmed basta. Så passa på att besöka Hesselby Slotts bastuhus, här finns två bastu och en avsvalkningspool som gästerna fritt får disponera. En bara vara-stund i den vackra slottsträdgården eller en promenad ned till Mälarens strand för ett dopp i Maltesholmsbadet eller Kanaanbadet stärker också kropp och själ.

Det där med en bal på slottet….

Ett slott slår det mesta när det gäller att välja plats för sin fest - och Hesselby Slott bjuder dessutom på spännande miljöer inspirerade av musikens värld. Bjud på ett bubblande glas champagne på borggården eller slottsterrassen, inta middagen i Franz Berwalds matsal och festa kvällen lång i Sensuella Isabellas bar. Brudpar och gäster sover sen gott i vackra rum med stjärnglans - rummen är inredda med hjälp av några av våra mest folkkära artister.

Ett drömbröllop ser naturligtvis olika ut för alla - och på Hesselby Slott skräddarsyr man just ert - vare sig ni vill ha det litet och intimt eller storslaget.

165 55 Hässelby

Tel: 08 445 51 40

Epost: stay@hesselbyslott.se

www.hesselbyslott.se

Hitta hit