Hennickehammars Herrgård

Romantisk weekend i Värmland


I de värmländska skogarna, inte långt från Filipstad, ligger Hennickehammars Herrgård. Den ståtliga huvudbyggnaden, målad i gult, välkomnar gästerna med sin inbjudande lyster. Bakom ryggen döljer herrgården sin allra käraste ögonsten, den silverskimrande Hemtjärn, som du använder efter eget behag. Låna en träeka och utnyttja sjöns bärkraft för en spännande fisketur eller en mysig utflykt. Perfekt för en romantisk weekend. Herrgården hyser även en modern relax-avdelning, en trivsam bar och stämningsfulla matsalar där värmlands bästa kök bjuder på sina svindlande matupplevelser. För gäster som vill ha en aktiv herrgårdsweekend finns möjligheter för tennis, gymträning, boule och golf på Saxå GK. Hennickehammars Herrgård är även en fullt utrustad konferensanläggning som mer än gärna står värd för era möten. Spännande aktiviteter, inspirerande lokaler samt den professionella personalen är en garanti för en lyckad konferens i Värmland.

Boka nu

Herrgårdsweekend för alla smaker. En vistelse på Hennickehammars Herrgård har alla möjligheter att bli en oförglömlig herrgårdsweekend. Den aktiva och äventyrslystna gästen finner här många vägar till tillfredställelse.
Skogens hemligheter väntar på att bli upptäckta. Ta en roddbåt och pröva fiskelyckan. Eller varför inte sikta på en golfweekend ta del av vårt generösa golfpaket? Här kan du också spela volleyboll, boule, tennis, låna cyklar, paddla kanot och på vintern har vi en egen liten backe med lift, passar perfekt för barnen och för pulkaåkning. För den stillsammare kan Hennickehammars Herrgård erbjuda fantastiska matupplevelser från det välrenommerade köket och njutningsfull tillvaro i våra 1700-talssalonger. De många kroppsbehandlingarna gör att du kan skräddarsy din egen spahelg. Rummen är belägna i huvudbyggnaden och övriga byggnader i parken.

Som en oas mitt i värmländska storskogen ligger Hennickehammars Herrgård med Hemtjärns vattenspegel i kulissen. Det är magiskt vackert och oerhört romantiskt!  Här erbjuder man en exklusiv och gedigen herrgårdsvistelse med härligt boende med guldkant. Det prisbelönta köket erbjuder olika menykompositioner med de bästa råvarorna efter årstiden.  Hennickehammar passar bra både för det stora men även för det lite mindre bröllopet. Ni kanske väljer att gifta er i kyrkan eller varför inte på en stor sten mitt ute i sjön? Ja det kanske låter tokigt men kan du tänka dig en mer förtrollande upplevelse?  Det värmer lika gott i hjärtat varje gång ett par kommer hit för sin kanske viktigaste dag i livet.

Romantikpaket på Hennickehammars Herrgård
Atmosfären på Hennickehammar andas romantik, det är något med den förtrollande st... Läs mer Romantisk Weekend
Hennickehammarpaket på Henickehammars Herrgård
Kom bort från vardagsstressen och låt er bli omhändertagna på Hennickehammars Herrgå... Läs mer Herrgårdsweekend
Guldkantspaket på Hennickehammars Herrgård
För er som vill ha det där lilla extra. Kanske har ni något att... Läs mer Herrgårdsweekend
  • Hennickehammars Herrgård rum 2

682 22 Filipstad

Tel: 0590-172288

Fax: 0590-60 85 05

Epost: hotel@hennickehammar.se

www.hennickehammar.se

Hennickehammars Herrgård logga

Hitta hit