℅ Häringe Slott

- här är alla välkomna

 

c/o Häringe Slott är ett lifestylehotell med en lång, glamorös, dekadent och excentrisk historia. Hit har filmstjärnor, miljardärer, kungar, estradörer, primadonnor och andra intressanta personer kommit genom alla tider för att festa, äta gott och ägna sig åt mer eller mindre syndiga eskapader. Slottet är fortfarande öppet för alla som vill roa sig kungligt.

c/o Häringe Slott har något för alla - romantikern, han som älskar mat, kreatören som behöver lugn men inte ro, de som älskar vin, hon som gillar att vara aktiv, paret som snart ska få en bebis och de som vill sova som kungligheter!

Välkommen till det vackra, spännande och härligt avslappnande slottet i Haninge kommun 20 minuter söder om Stockholm. Och du, hunden är välkommen också!

Boka nu

Alla behöver komma bort ibland. En weekend på c/o Häringe Slott passar perfekt när ni vill få en lugn helg tillsammans, vill fira något eller kanske lämna barnen och bara njuta av varandras sällskap bland historiska klenoder, fotokonst och utsökt mat.

Varför inte skämma bort dig med en skön behandling. På c/o Häringe Slott kan du boka allt från helkroppsmassage till mindre behandlingar. Det är du värd!

c/o Häringe Slott har i alla tider varit en plats för överdådiga fester med glamorösa gäster. Under trettiotalet sippade dåtidens stora stjärnor cocktails här tillsammans med Greta Garbo, Zarah Leander & Josephine Baker.

Du bestämmer själv vad som är en fest; Afternoon Tea för två eller 800 gäster i smoking och vackra klänningar som dricker champagne vid poolen. Vi ordnar såväl det ena som det andra och allt där emellan

c/o Häringe Slott har ett romantiskt skimmer över sig och är som gjort för bröllop, när som helst på året. Vinterbröllop när slottet har en gnistrande vinterskrud, vårbröllop med vigsel i den blommande äppellunden, sommarbröllop som taget ur en Carl Larsson målning eller höstbröllop bland rotundans färgsprakande höstlöv. Det är faktiskt alltid underbart på vårt slott.

Häringevistelse på c/o Häringe Slott
Alla behöver komma bort ibland. En sejour till c/o Häringe Slott passar perfekt nä... Läs mer Slottsweekend

137 91 Västerhaninge

Tel: 08-509 231 99

Epost: info@haringeslott.se

www.haringeslott.se

Hitta hit