Häckeberga Slott

- En av Skånes vackraste

 

Att omgivningen runt Häckeberga är en av Skånes vackraste, konstaterade Carl von Linné redan 1749. Än idag hänförs gästerna av den sköna naturen - och av det slott som nu ligger här. Det uppfördes på 1870-talet i fransk renässansstil och är idag en plats för alla som vill koppla av i lugn och ro och njuta av god mat. I köket står de skånska smakerna i fokus och man använder de lokala råvaror som finns tillgängliga just för dagen. Gåsmiddagen i november är förstås en självklarhet.

Boka nu

Gåsmiddagen i november är en självklarhet, liksom julbordet - och alla rätter däremellan. Häckeberga Slott är känt för sin goda mat - som man avnjuter i historiskt vackra miljöer. Slottets sköna omgivningar lockar också gäster från när och fjärran. Varför inte hyra en båt på slottet och ta en fisketur på Häckebergasjön?

Två natursköna golfbanor av hög kvalitet, för elitspelaren likväl som motionsspelaren, alldeles i närheten där man bor - vad mer kan man begära? Romeleåsens GolfKlubb och Bokskogens Golfklubb ligger på bekvämt avstånd från Häckeberga Slott. Givetvis hjälper man till att boka starttider.

Häckeberga Slott erbjuder den naturligaste spaupplevelsen som går att uppbringa: Naturen själv. I hotellsammanhang är det förstås ovanligt att inte finna ett spa men det gör å andra sidan ingenting med tanke på slottets vackra omgivningar  - de erbjuder äkta rekreation och sann ”Bara vara”-känsla. 

Här kommer ett hemligt tips för det bröllop- och festsällskap som söker avskildhet:  På Häckeberga Slott har man bestämt sig för att enbart ta emot mindre sällskap, på upp till 30 personer. I lugn och ro njuter ni av middagen i egen matsal och efteråt samlas ni med era nära och kära i salong Afrika. Det finns totalt 27 hotellrum, fördelat mellan själva slottet och jaktpaviljongen.

247 98 Genarp

Tel: 040 - 48 04 40

Epost: info@hackebergaslott.se

www.hackebergaslott.se

Hitta hit