Gullmarsstrand

- Så nära havet du kan komma

 

På Gullmarsstrand upplever du total avkoppling - samtidigt som omgivningarna bjuder på härliga äventyr. Det är havet som anger tonen: Hotellet ligger på en brygga med utsikt över Gullmarsfjorden. Det räcker med att bara njuta av  havsutsikten - eller så följer du med på en hummer- eller kräftsafari. Vill du passa på att möta en snöleopard gör du en utflykt till Nordens Ark. Gullmarsstrand smälter dessutom vackert in i Fiskebäckskil - en av Västkustens klassiska badorter. Och Gullmarsstrand för badtraditionerna vidare: I Sinnenas Havsbad kan du njuta av såväl bastu som salta havsbad.

Boka nu

Unna dig en avkopplande weekend vid havet! På Gullmarsstrand njuter du av stillheten och lugnet i skärgården, utsökt mat, salta bad, spännande utflykter till havs, bastu och kallbad och inte minst den vackra havsutsikten. Prova på ett ostron- och musseläventyr, en helg med skaldjurslyx eller så väjer du helt enkelt en ljuvlig bara vara-tillvaro i Sinnenas Havsbad. När solen går ned över havet -  då mår kropp och själ som allra bäst.

Den golfbitne finner sig väl till rätta på Gullmarsstrand. På Skaftö Golf Klubb spelar du golf på en lätt kuperad 18-hålsbana - med utsikt över klippor och hav.  Banan är en härlig utmaning för alla spelare - och som förstagångsgspelare väntar många överraskningar… Lysekil Holm Golf är av skotsk karaktär och ligger inpassad mellan berg, vatten och stora ekar. I receptions hjälper de dig att boka green fee på respektive bana.

Fiskebäckskil är en av Västkustens klassiska badorter och Gullmarsstrand håller traditionen vid liv: Sinnenas Havsbad bjuder på både bastubad, salta havsbad -  och i utomhuspoolen som svävar på pålar i vattnet badar du i 38-gradigt vatten hela året. I Relaxen skämmer du bort kropp och själ med välgörande behandlingar.

Med havet som fond blir ditt bröllop en extra vacker upplevelse. Oavsett årstid är Gullmarsstrand en sagolik plats för bröllop -  här kan ni viga er på bryggan eller i Fiskebäckskils vackra kyrka med anor från 1700-talet. När det är dags för middag står förstås havets delikatesser i fokus. På Gullmarsstrand har man många års erfarenhet av att arrangera både bröllop och andra fester - stora som små. Här är brudparets önskemål lag.

451 78 Fiskebäckskil

Tel: 0523-66 77 88

Epost: info@gullmarsstrand.se

www.gullmarsstrand.se

Hitta hit