Grinda Wärdshus

-Det stora lugnet ligger bara en timmes båtfärd bort…

 

Grinda är en ö i hjärtat av Stockholms skärgård och här ligger också Grinda Wärdshus, en vacker gul stenvilla i jugendstil som bjuder på en skön atmosfär och god mat - Wärdshuset har flera gånger belönats med titeln ”Skärgårdens bästa krog”.

Här bor du antingen på hotellet eller i en liten stuga nära havet.

Skärgården bjuder på härliga upplevelser; det räcker gott att bara njuta av lugnet på ön, ta en promenad genom vackra skogar och ängar - eller så hyr man en kanot och ger sig ut på tur. På Grinda finns också fina stränder. Om man mot förmodan vill lämna paradiset för en stund, kan man åka på utflykt till Gällnö, Svartsö och Ljusterö.

Boka nu

Så snart man anländer till skärgårdsön Grinda infinner sig ett slags lugn. Unna dig en natt, eller två, på Grinda Wärdshus och njut av skön atmosfär och god mat; det anrika värdshuset har blivit flerfaldigt belönat med titeln ”Skärgårdens bästa krog”. Här räcker det med att ”bara vara”; gå en promenad, sitta en stund framför brasan med en god bok, bada bastu…Möjligtvis ta en kanottur i gryningen. Sen är du redo att ta itu med en ny arbetsvecka.

Wärdshuspaketet omfattar en trerättersmiddag med logi på hotellet och man checkar då in rustikt charmiga rum. Ett populärt alternativ, är en riktig ”basic”-weekend, då hyr man en liten stuga alldeles vid havet.

Grinda Wärdshus behöver inget spa - hela ön är som ett enda utomhusspa. Den unika skärgårdsmiljön bjuder på naturliga wellnessupplevelser, det är bara att ta ett dopp från klipporna havet eller de fina stränderna. Ett hett tips är förstås den flytande bastun.

Grattis - ni ska gifta er! Och grattis om ni väljer Grinda Wärdshus till er bröllopsfest! Skärgårdsmiljön är i sig oslagbar och det anrika värdshuset har lång erfarenhet av att arrangera fester, stora som små. Mottot här är: ”Ingenting är omöjligt.” Kom med en idé, så gör de jobbet. Ni kan också hyra hela värdshuset (här finns 30 rum) och ha det exklusivt alldeles för er själva.

185 99 Vaxholm

Tel: 08 542 49 491

Fax: 08 542 49 497

Epost: info@grinda.se

www.grinda.se

Hitta hit