Gränsö Slott

Pärla vid havet

 

Västervik brukar kallas Ostkustens pärla och bara några kilometer från centrum ligger en annan pärla: Gränsö slott. Läget är oslagbart, slottet ligger alldeles vid havet, vackert inramat av ekar och grönskande hagar. Hit återvänder gästerna gång på gång, för att njuta av den vackra slottsmiljön, av ett exklusivt boende, på Strandhotellet eller i egen bungalow, ett lyxigt spa med isländsk källa och ett flytande Beachhouse samt god mat lagad från grunden. Inte långt från slottet hittar man också en av Smålands vackraste golfbanor, Västervik GK.

Boka nu

Unna dig en skön havsweekend! Gränsö slott har ett oslagbart läge som är som gjort för avkoppling: Det ligger alldeles vid havet i Västervik, Ostkustens pärla. Här erbjuds många olika paket som alla bygger på njutning. Du bor antingen på Strandhotellet eller i egen bungalow med tillgång till pool, njuter i den nyrenoverade spa- och relaxavdelningen och äter god mat i modernt klassisk tappning. Välj mellan olika spapaket, romantikpaket golfpaket -  och vardagsmys med guldkant.

Gränsö slott har ett fantastiskt läge. På två sätt. Det ligger alldeles intill havet - och bara ett stenkast från Västerviks GK. Det tar bara några minuter med bil till första tee. Banan är omväxlande och utmanande med seaside-, park och skogshål och anses vara en av de vackraste i Småland. Efter rundan njuter du förstås i Gränsös nyrenoverade spa och relax.

Gränsö slott känns som ett enda stort utomhusspa, där det ligger så vacker vid havet. Här finns också en härlig, nyrenoverad spaavdelning, som bjuder på en rad sköna upplevelser; pooler, flera olika bastu, tropisk regndusch en isländsk källa och ett Sinnenas rum. Komplettera gärna med en skön behandling!

Ett extra plus är Gränsös Beachhouse, en flytande bastubåt och kallbadhus på samma gång: Här finns en stor bastu med fönster mot havet och utomhus finns sittplatser och en badstege för kallbad. På taket finns ett soldäck.

Gränsö slott är ett av Sveriges mest populära slott för bröllop och fest. Det är inte svårt att förstå eftersom det ligger sagolikt vackert vid havet, omgärdat av ekhagar. Här finns också många lokaler att välja mellan, för stora såväl som små sällskap. Den vackra matsalen med havsutsikt har plats för 120 gäster och Magasinet rymmer upp till 400. Erik Sparres matsal och Risellschiöldska rummet passar det mindre sällskapet, med plats för 30 personer. Gränsös bröllopskoordinator hjälper er med all planering. Vill ni istället arrangera bröllopet eller festen själva, kan ni hyra stallet och beställa  mat från slottsköket.

593 92 Västervik

Tel: 0490-824 30

Epost: info@granso.se

www.granso.se

Hitta hit