Färna Herrgård & Spa

Spa i Bergslagen
 

Färna Herrgård & Spa med anor från slutet av 1700-talet
På den tiden slogs grevar i arvstvister om att få belägra dess salonger och få skörda frukterna i den vackra parken. Nuförtiden är atmosfären betydligt mera gästvänlig men mycket är fortfarande sig likt här.
Parken, de hänförande naturomgivningarna och alla historiska byggnader har vårdats och förfinats genom århundradena. I dag är Färna Herrgård & Spa den perfekta platsen för en herrgårdsweekend, ditt smultronställe i Västmanland. Speciellt stolta är man på Färna över sin fenomenala spaanläggning. Det är en rogivande oas där gästerna samlar kraft och blir ordentligt ompysslade. En spaweekend på Färna är som balsam för kropp och själ! Även för den som söker mera äventyr och aktiviteter finns alla möjligheter här på Färna. Skidor, långfärdsskridskor eller stavgång är bara några av de aktiviteter som närheten erbjuder.

Boka nu

Perfekt för en romantisk weekend. Ett besök på Färna Herrgård & Spa innebär obegränsat med möjligheter.
För den friluftsintresserade är Färna och dess omgivningar verkligen ett litet paradis. Vandringsslingor i herrgårdens närmiljö för dig in i den lockande trollskogen och leder dig förbi den bedårande Lillsjöns glittrande vatten. Här kan du ägna dig åt bär- och svampplockning eller ta med kikaren och spana på Bergslagens rika djurliv. Färna Herrgård & Spa är också den perfekta platsen för en romantisk weekend. Lyxig tillvaro för bara dig och din älskade. Köket tillagar utsökt mat av de allra finaste råvarorna för er skull. I vårt Spa når ni den där speciella sinnesstämningen för att komma varandra sådär innerligt nära.Vi levererar speciellt utvalda spapaket för er spaweekend! Aktiva gäster kan roa sig med långfärdsskridskoåkning, skidor eller härliga promenader i omgivningarna!

Spaweekend med oändliga möjligheter.  Det är till Färna Herrgård & Spa du ska bjuda nära och kära på en spaweekend, det blir garanterat en fantastisk vistelse i avstressande och rofylld miljö. Poolrummet håller ljus och rymd och i behandlingsrummen kan gästerna njuta av en rad olika massager och spapaket. Noggrant utvalda för hela kroppen. Här finns jacuzzi, bastu, ångbastu och en fullt utrustad relax-avdelning. För de som längtar till en lugn och ostörd helg med sin älskade är Färna den idealiska platsen för en romantisk weekend. Föreställ er tända ljus, lugn musik och bara varandra att rå om. För konferensgrupper finns också aktiviteter som qigong, stavgång, yoga och do-in för en spakonferens där kroppens rörelse sätts i fokus. Färna Herrgård & Spa är en anläggning med anor från slutet av 1700-talet. Parken, de hänförande naturomgivningarna och alla historiska byggnader som vårdats genom århundradena gör Färna till ett utsökt val när ska hitta ditt smultronställe.

Färna Herrgård & Spa är en oas i Bergslagen för fest vardag som helg.
Lugnet här är aldrig långt borta, njut av tystnaden och naturen som kryddas med spalyx och matupplevelser långt utöver det vanliga.
Förbered er i lugn och ro på Färna Spa.
Låt sedan Färna Herrgård & Spa stå som inramning till er stora dag. Här får ni fantastiska omgivningar, vackra festlokaler och gourmetmat av högsta klass.
Låt er vigas i det vackra lusthuset, orangeriet eller Färnas eget mausoleum, inta bröllopsmiddagen i någon av de vackra matsalarna och avsluta festen under takåsarna i Jernbaren.

Gourmetkonferens på Färna Herrgård & Spa
Konferenspaket med fokus på mat. Många stora affärer har avhandlats under en god middag med ... Läs mer Övriga
Vardagslyx på Färna Herrgård & Spa
Lyxa till vardagen med en natt på härliga Färna Herrgård! Inklusive: - Intr... Läs mer Spapaket
Färna Herrgård & Spa framsida
  • Färna Herrgård & Spa spabehandling 3
  • Färna Herrgård & Spa rum
  • Färna Herrgård & Spa spaavdelning 2

Färna Herrgård 1

739 70 Skinnskatteberg

Tel: 0222-774194

Fax: 0222-28 275

Epost: bokning@farnaherrgard.se

www.farnaherrgard.se

Hitta hit