Elisefarm

Skånska matupplevelser, golf, konferens och spa i hjärtat av Skåne

 

Elisefarm är en engelskinspirerad Herrgård med anor från 1700-talet som förvandlats till en högklassig anläggning med hotell, restaurang, konferens, golf och spa. 
Herrgården erbjuder 22 dubbelrum inrymda i herrgårdsbyggnaden, Stallet som är en vacker gråstenslänga och i Annexet där även restaurang, reception och en av konferenslokalerna är belägna.
Restaurangen är med i Skånska matupplevelser, ett nätverk av krogar som lyfter det bästa ur det skånska köket med menyer som följer säsongens utbud.

I den Västra Flygeln kan man njuta i spaavdelningen med exklusiv jacuzzi klädd i svart skiffer, rymlig bastu, keramikbeklädda fotbad, behandlingsrum och på utsidan väntar ytterligare en jacuzzi, bastu samt en utomhuspool med glastak.

Boka nu

Weekend med golf, spa och Skånska matupplevelser. På Elisefarm kan man skapa sig en härlig weekend året runt. Under golfsäsongen väntar prisbelönta banor och möjligheter till utmaningar för både nybörjaren, medelgolfaren och elitgolfaren. Då vintern sätter stopp för den ädla sporten kan man fortfarande njuta i utomhuspoolen med glastak eller i Västra Flygelns inomhusspa med jacuzzi, bastu, relax och möjlighet till massage och andra välgörande kroppsbehandlingar.
I köket tillagas rätter med sin bas i det svenska köket med ingredienser hämtade från lokala leverantörer och producenter. Elisefarm ingår i Skånska Matupplevelser som är ett nätverk av skånska krogar som har som ambition att bjuda gästerna på det bästa Skåne har att erbjuda i matväg. Det är säsongen som sätter sin prägel på vad som serveras i restaurangen. En rätt som blivit något av ett signum för Elisefarm är fasan, en rätt som varmt rekommenderas.

Golf för alla. På Elisefarms prisbelönta banor finner varje golfare utmaningar efter förmåga. För nybörjaren finns övningshål, en slinga på fem hål där man kan träna inspel och få en första känsla för vad golf är. På anläggningens drivingrange kan man träna under tak, på mattor eller grästee. Här finns bollautomat som är öppen dygnet runt med belysning vid de platser som är under tak där man kan träna när det passar. Intill drivingrangen ligger också en fullt utrustad inomhusstudio. Stor puttinggreen och inspelningsgreen är andra faciliteter som erbjuds på Elisefarm, de sistnämnda finner man bredvid uteserveringen.

Elisefarms spaavdelning ligger placerad i Västra Flygeln. Här finner man en exklusiv jacuzzi klädd i den för Skåne så typiska svarta skiffern, en rymlig bastu, i mörkgrå lerkärl med keramikbeklädd insida kan man skapa sitt eget fotbad och på utsidan kan man sjunka ner i ytterligar en jacuzzi med intilliggande bastu samt utomhuspool med glastak. I anslutning till spaavdelningen finner man också två behandlingsrum där man kan boka in sig för en avslappnande massage, förskönande ansiktsbehandling och ett antal välgörande hand- och fotbehandlingar.

Fest och bröllop i Västra Flygeln. I den Västra Flygeln inryms en festlokal som rymmer upp till 170 personer. I huset som ursprungligen var ett stall utgör kraftiga bjälkar ett robust inslag mot de vita väggarna. Det som en gång var logportarna är nu stora fönsterpartier som gör lokalen ljus och trevlig. Här skapar man lätt en mysig och gemytlig stämning för varje fest eller bröllop. För bröllopsparet eller andra gäster som vill avrunda dagen med lite extra lyx väntar bröllopssviten med hörnbadkar och gustaviansk himmelsäng i bröllopssviten.

Stora Spapaketet på Elisefarm
Inklusive: - valfri behandling på 50 minuter - fri tillgång till vår spaavdelning, tofflor och badrock... Läs mer Spapaket
Weekendpaket på Elisefarm
Nu erbjuder vi ett weekendpaket för dig som vill komma bort och koppla av en helg. Inklusive: -... Läs mer Romantisk Weekend

Elisefarm

243 96 Höör

Tel: 0413-535274

Epost: info@elisefarm.se

www.elisefarm.se

Hitta hit