Dömle Herrgård

Herrgårdsweekend i Karlstad - Värmland
 

Dömle Herrgård har en anrik historia och ett modernt koncept för romantiska helger, konferenser och livets stora fester såsom bröllop och födelsedag. Herrgården bjuder på ypperliga möjligheter till övernattning för både stora som små sällskap.

Inpå herrgårdsknuten finns natursköna omgivningar med vatten, skog, berg och öppna ängar. Vid strandens kant ligger herrgårdens egna utomhus spa med bastu, jacuzzi och vedeldade badtunnor med utsikt over Smårrissjön. Den vackra och rogivande atmosfären erbjuder många nöjen för både kropp och själ.

På Dömle Herrgård är god mat och dryck en mycket viktig del. Köket arbetar utifrån en enkel filosofi – de närproducerade råvarorna är avgörande för vilka rätter som ska tillagas. Addera en dryck från den exklusiva vinkällaren så är du snart inne på en kulinarisk expedition. Dömle Herrgård finner du i vackra Värmland, ca 30 km norr om Karlstad. Varmt välkomna till Dömle Herrgård!

Boka nu

På Dömle Herrgård lämnar man inget åt slumpen. Från den välskötta herrgårdsparken till de varsamt komponerade måltiderna och de mjuka sängarna. Här är gästens välmående och trivsel ständigt i fokus.
Otaliga är de gäster som avnjutit en herrgårdsweekend eller romantisk weekend på Dömle herrgård - och som återkommit för att uppleva den unika atmosfären. Vi på Smultronställen tror att det är något alldeles speciellt med den Värmländska luften. Som grädde på moset kan vi nämna att det i närområdet finns kulturskatter som Selma Lagerlöfs Mårbacka eller Ransäters hembygsgård att upptäcka..

När du vill spela golf i Värmland eller njuta av en golfweekend är Dömle Herrgård det självklara valet. Herrgården samarbetar med nio av Värmlands bästa golfbanor. Närmast är det till Forshaga-Deje GK som ligger endast 100 meter från herrgården. Övriga åtta du kan välja bland är Bryngfjordens GK, Sommaro GK, Hammarö GK, Billeruds GK, Kils GK, Karlstad GK, Sunne GK och Arvika GK. Kombinerat med god mat och dryck samt unikt boende i idyllisk miljö får du på Dömle en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

Ursprungligen, år 1456, var Dömle en morgongåva till en flicka som stod brud. Än idag lever traditionen med morgongåvor vidare. Att ställa till med fest i samband med bröllop är något som också hör traditionen till. Förr i tiden firade man i dagarna tre, och faktiskt börjar den traditionen att komma tillbaka mer och mer - och Dömle Herrgård hjälper gärna till! Med egen kyrka, vacker herrgårdspark för utomhusvigsel, fint och bekvämt boende, god mat och festlokaler har Dömle Herrgård de bästa förutsättningarna för ett lyckat bröllop. Helhetskonceptet bygger på att Dömle Herrgård står till tjänst med att ordna det mesta som brudparet kan tänkas vara i behov utav när det gäller bröllopsfest och vigsel – från början till slut.

Stora herrgårdspaketet på Dömle Herrgård
Kom till Dömle Herrgård och upplev idyllisk herrgårdsmiljö. På Dömle... Läs mer Herrgårdsweekend
Stora lyxpaketet på Dömle Herrgård
Ta med din käraste på en lyxig weekend i idyllisk herrgårdsmiljö. På D... Läs mer Romantisk Weekend
Lyxpaket på Dömle Herrgård
Ta med din käraste på en lyxig weekend i idyllisk herrgårdsmiljö. På D... Läs mer Romantisk Weekend
  • Dömle Herrgård bröllop
  • Dömle Herrgård sällskapsrum
  • Dömle Herrgård sjö

669 91 Deje

Tel: 0552-680193

Fax: 0552-106 58

Epost: post@domle.se

www.domle.se

Hitta hit