Bykrogen

- En smakrik upplevelse 

 

Det personliga bemötandet är ett särskilt kännetecken på Bykrogen i Österslöv. Redan när man kliver in på gården infinner sig en känsla av hemtrevnad. Det lilla hotellet med restaurang ligger inrymd i en gammal stärkelsefabrik, och den röda tegelbyggnaden med sina rustika trägolv och bjälkar i taket bjuder på rustik charm. Det skånska gemytet omfattar även maten. Fån början handlade det om robust husmanskost men med tiden har Bykrogen utvecklats mot ”fine dining”. På ett lite överraskande sätt: Bykrogens ”Skånska tapas” har blivit nått berömmelse vida omkring… Ta också tillfället i akt och laga mat tillsammans med en av Bykrogens duktiga kockar.  

Boka nu

Fråga vilken gäst som helst på Bykrogen och du kommer att få svaret: ”Det känns som att komma hem till någon och få låna ett gästrum”. Bykrogen bjuder på äkta skånskt gemyt: En weekend här är helhetsupplevelse med god mat, rustik miljö, vänligt omhändertagande och roliga aktiviteter. Att laga mat tillsammans med andra gäster har blivit en succé: Gårdens gamla snickeri är numer ett mysig kök och här lagar man en festmeny tillsammans med en av Bykrogens fantastiska kockar.

Ett skånskt gästabud i lantlig miljö är en oförglömlig upplevelse! Bykrogen i Österslöv,  med sin röda tegelväggar, rejäla trägolv och bjälkar i taket bjuder på rustik charm. Här står Klassisk Skånsk Dining på menyn och efter middagen slår man klackarna i taken i gårdens gamla mjöllager. Mellan danserna vilar man ut i potatisintagen - som nu är omgjorda till en lounge. Bykrogen skräddarsyr ert bröllop efter era önskemål, och hjälper till med allt från menyförslag till underhållning.

291 94 Kristianstad

Tel: 044-22 60 00

Fax: 044-22 60 02

Epost: info@bykrogen.nu

www.bykrogen.nu

Hitta hit