Brösarps Gästgifveri & SPA

- Äkta skånsk gästgivartradition
 

Alldeles vid porten till det vackra Österlen ligger Brösarps Gästgifveri med anor från 1684.

Gästgiveriet har varit en mötesplats för adel, präster, borgare och bönder sedan dess. Här lever den äkta skånska gästgivartraditionen vidare och du kan njuta av det skånska gemytet, trivseln och det goda skånska livet. Vi månar om våra gäster med stor generositet och erbjuder en vilosam oas vare sig du kommer hit på en gastronomisk weekend, konferens, spaweekend eller för att spela golf.

Boka nu

Hit kommer ni för att njuta av prisbelönt mat, lugn atmosfär och vacker natur. Här finns ett spa utöver det vanliga och en hel del konst. En skön weekend på Brösarp hjälper dig att koppla av och komma ner i varv. Sov gott och länge i de trevliga gästrummen med den svala vinden från havet. Missa inte ett besök i Brösarps konsthall eller i deras vinkällare. Unna er något alldeles extra och boka en behandling i  spaavdelningen. Så ta på er badrocken och njut - här finns något för alla; matälskaren, naturmänniskan, vinkännaren, golfaren, livsnjutaren...

Österlen är golfarens paradis. Här kan du kickstarta säsongen tidigt och spela långt in på hösten. Boka in dig på något av de många olika golfpaketen och välj bland fem olika banor i närheten. Efter golfen kan du unna dig en stunds avkoppling i Rosenhälla SPA, njut av bad, bastu, relax och kanske en skön massage för trötta golfmuskler. En golfweekend på Brösarps Gästgifveri blir en sann njutning för både kropp och själ!

Brösarps Gästgifveris SPA är ett personligt och naturnära spa. De erbjuder fridfull njutning och naturlig hudvård. Här finns bastu, jacuzzi, relax och två varma källor i trädgården. Koppla av, bada, basta och njut av härliga behandlingar - både för ansikte och kropp. För att ge dig en unik upplevelse använder man sig av råvaror som vår moder jord och skånska myllan erbjuder. Ni som bokar deras spapaket har fri tillgång till spaavdelningen. Välkommen att njuta av en lugn och stämningsfull miljö, där dina behov och ditt välmående står i centrum.

Alldeles vid porten till Österlen ligger äktskånska Brösarps Gästgifveri & SPA. Krogen som är känd för sin goda mat, och råvarorna - de hämtar man hos grannarna! Det vill säga odlarna och uppfödarna i trakten. Ankor, tuppar, lamm, sparris, fisk och mycket mer. Färskare, mjällare och nyttigare kan det inte bli. Krogens varmröda väggar och allmogemöbler bidrar till den välkomnande och avspända atmosfären. En perfekt plats för ett romantiskt bröllop och på Brösarps Gästgifveri & SPA hjälper man naturligtvis till med allt från planering till genomförande och har stor erfarenhet av både stora och små tillställningar. Du kan i lugn och ro glädjas åt den stora dagen och låta gästgiveriet sköta allt praktiskt.

Halvpensionspaket på Brösarps Gästgifveri
Unna er en natt på ett genuint skånskt gästgiveri i den lilla orten Brö... Läs mer Övriga Weekends
Gourmet & Vandringsweekend på Brösarps Gästgifveri
Njut av vår vackra natur kombinerat med god mat och stämningsfull miljö. På ankomstdagen... Läs mer Mat och Dryck
Gästgifveripaketet på Brösarps Gästgifveri
För er som vill njuta, sova gott och äta gott. Vid ankomst serveras eftermiddagskaffe vid brasan. Efter... Läs mer Mat och Dryck
Gästis SPA på Brösarps Gästgifveri & SPA
När det är läge att fira lite extra är Brösarps Gä... Läs mer Spapaket
  • Brösarp Gästgifveri & Spa rum

Albovägen 21

273 50 Brösarp

Tel: 0414-736 80

Fax: 0414-733 05

Epost: info@gastis.se

www.gastis.se

Hitta hit