Björkhaga Hotell & Konferens

Nästan som hemma


I Mullsjö ligger Björkhaga Hotell & Konferens, endast tre mil nordväst om Jönköping. Som gäst på Björkhaga befinner man sig i omgivningar där det är nära till aktiviteter som ytterligare förhöjer vistelsen. Det kan vara golf, vandring, fiske, paddling, en tur på islandshäst eller kanske dans på Sägnernas Hus, utbudet är stort.  Besöker man Björkhaga vintertid utökas detta ytterligare med skidcentret Mullsjö Alpin som ligger bara 15 minuter bort.


I Björkhagas Lusthus väntar bubbelpool, bastu och sköna relaxutrymmen, i det rundade huset njuter man oavsett årstid. Väljer man att förlägga konferensen på Björkhaga erbjuds välutrustade lokaler där den största rymmer 100 personer i biosittning och den minsta ger plats för upp till 15 personer i styrelsesittning.
 

Boka nu

Weekend med tema
På Björkhaga erbjuds ett stort antal teman för en weekend som ger det där lilla extra. Golfaren finner sitt lystmäte på Ryfors Golfklubb i Mullsjö. Den dansante kan välja en weekend där man efter välkomstdrink och middag kliver på bussen till Sägnernas Hus för dans till sena timmen då bussen går åter till Björkhaga. För en weekend fylld av upplevelser i den omgivande naturen kan man istället välja paddling, fiske i någon av de närbelägna sjöarna, vandring eller kanske en tur på islandshäst. Vintertid kan Mullsjö även erbjuda utförsåkning vid Mullsjö Alpin med sju nedfarter av varierande svårighetsgrad.

Givetvis är Björkhaga även platsen där man kan göra ingenting. Bara njuta av vällagade rätter, sjunka ner i en fåtölj i loungen och titta in i brasan eller höja njutningsnivån ytterligare med ett besök i Lusthuset med bubbelpool, bastu och en härlig relax.

Golf på historisk bana
Vill man kombinera vistelsen på Björkhaga med en runda på golfbanan erbjuds detta på närbelägna Ryfors Golfklubb. På den högklassiga 18-håls park- och skogsbanan möter golfaren både vatten och rejäla nivåskillnader som tillsammans skapar en golfrunda fylld av variationer.
Som spelare på Ryfors blir man även en del av den svenska golfhistorien, här har man spelat golf sedan 1888!

Danspaket på Björkhaga
Gillar ni livemusik, Gillar ni att dansa, eller vill ni bara träffa folk och prata? Då har... Läs mer Övriga Weekends
Weekendpaket på Björkhaga Hotell & Konferens
Helglyxa hos Björkhaga med riktigt god mat och dryck. När ni kommer bjuds ni på... Läs mer Övriga Weekends
Romantikpaket på Björkhaga
När ni bokar romantikpaketet bjuds ni på eftermiddagsfika vid ankomst och på rummet väntar... Läs mer Högtider
Gourmetpaket på Björkhaga
Ett paket för den som vill lyxa till det och skämma bort sig med riktigt god... Läs mer Mat och Dryck

Bosebygdsvägen 13

565 31 Mullsjö

Tel: 0392-12050

Epost: info@hotellbjorkhaga.se

www.hotellbjorkhaga.se

Hitta hit